Hadise, Darbe Girişimi Sırasında Sahnedeydi - Son Dakika
Magazin

Hadise, Darbe Girişimi Sırasında Sahnedeydi

Hadise, darbe girişiminin olduğu gece Bursa'da bir AVM'de konserdeydi. Konser sonrası Hande Yener için "Herkes evine ekmek götürüyor. Beni böyle polemiklere kimse sokamaz"dedi.

20.07.2016 10:04  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadise, Bursa'nın ilk açık alışveriş merkezi Endülüs Park'ta konser verdi. Hadise'nin konser verdiği sırada ise darbe girişimi vardı. Kız kardeşi Derya Açıkgöz'ün imzasını taşıyan kıyafetle sahneye çıkan şarkıcıya dört dansçı eşlik etti.

KONSER SONRASI SOHBET ETTİ

Hadise, şarkılarıyla olduğu kadar özel dans şovlarıyla da büyük beğeni kazandı. Başarılı sanatçı Hadise, önceki gece Bursa Endülüs Park'ta konser verdi. Binlerce kişinin hep bir ağızdan söylediği şarkılarla muhteşem bir konsere imza atan Hadise, konser sonrası gazetecilerle sohbet etti.

"HERKES EVİNE EKMEK GÖTÜRÜYOR"

Bodrum'da Sebastian Beach'in sahibi olan Hande Yener'in, Hadise'nin şarkılarını mekanında çalmasının sorulması üzerine Hadise, "Ne güzel. Hande Yener'in şarkıları da ablamın plajında çalıyor. Bence anormal bir şey yok. Herkes evine ekmek götürüyor, herkes çalışsın, parasını kazansın, başarılı olsun isterim. Şarkılarının çalınmasını istemediğim kimse yok. Beni böyle polemiklere kimse sokamaz" dedi.

SOSYAL MEDYADAN YAZDI

Daha sonra sosyal medya hesaplarından darbe girişimini lanetleyen Hadise, büyük takdir topladı.

Hadise, Darbe Girişimi Sırasında Sahnedeydi

Son Dakika Magazin Hadise, Darbe Girişimi Sırasında Sahnedeydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • aaaa: asgari ücretle çalışıyor sonuçta evine ekmek götürecek 48 0 Yanıtla
  • ....: evine ekmek götürenler sokakta olanlar hadise hanım. ekmek kazandığımız kapımız elden gitmesin diye mücadele verdik hepimiz. sen de çaldın çaldın oynadın öyle mi? 12 0 Yanıtla
  • @historian: Benim de darbe sırasında hadise nerde diye hep merak etmiştim :D bu haber ile içime bir sı serpildi aydınlandım :D 10 0 Yanıtla
  • ...: hadise hep darbe yiyen :D 4 1 Yanıtla

Advertisement