Hadise, Gece Kulübünün Kapısında 3 Saat Hakan Sabancı'yı Bekledi - Son Dakika
Magazin

Hadise, Gece Kulübünün Kapısında 3 Saat Hakan Sabancı'yı Bekledi

Ünlü şarkıcı Hadise ile aşk yaşayan Hakan Sabancı, gittiği gece kulübünde kapıda habercilerin olduğunu öğrenince dışarı çıkmadı. Hadise de Sabancı'yı 3 saat kapıda bekledi.

24.02.2017 10:49  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakan Sabancı ile adının aşk dedikodularına karıştığı popçu Hadise önceki akşam Karaköy'deki Drone adlı gece kulübünde buluşacaktı.

KİMSE BİR ANLAM VEREMEDİ

Posta'da yer alan habere göre; Hadise kardeşi Derya ile gittiği kulüpte 3 saat Hakan Sabancı'yı bekledi. Sabancı kapıda habercilerin olduğunu öğrenince gelmekten son anda vazgeçti. Hadise de menajeri Haluk ve kardeşinin yardımıyla kulüpten çıktı. Bu kadar korunup gizlenmesine, yüzünü kapüşonla sımsıkı kapatmasına kimse anlam veremedi.


"ÖLÜRÜM SANA" ŞARKISINI ÇALMIŞTI

Hadise son olarak , Hakan Sabancı'nın Kanlıca'daki yalısında düzenlenen partiye katılmıştı. Dj kabinine giren Hadise, Sabancı için "Ölürüm Sana" şarkısını çalmıştı.


VIP MİNİBÜSÜYLE EVE BIRAKMIŞTI

Aralık 2016'da Hakan Sabancı'yla Karaköy'deki bir gece kulübünde eğlenen şarkıcı Hadise kendisini VIP minibüsüyle evine bırakan Hakan Sabancı'yla 1 aydır aşk yaşadığı iddia edilmişti. Güzel şarkıcı, gecenin ardından aşk dedikodularını yalanlamış, birlikte olmadıklarını söylemişti.

İşte Hadise'nin olaylı gecesinden kareler;

Hadise, Gece Kulübünün Kapısında 3 Saat Hakan Sabancı\'yı Bekledi

Son Dakika Magazin Hadise, Gece Kulübünün Kapısında 3 Saat Hakan Sabancı'yı Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement