Hadise Yeni Gözdesiyle Kafaları Karıştırdı - Son Dakika
Magazin

Hadise Yeni Gözdesiyle Kafaları Karıştırdı

Aşk hayatında durgun günler geçiren Hadise, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le yakınlaştı. Sabaha kadar samimi bir şekilde eğlenen ikili kafaları karıştırdı.

03.11.2014 13:13  Güncelleme: 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aşk hayatında durgun günler geçiren Hadise, Oğulcan Engin'le yakınlaştı. Sabaha kadar samimi bir şekilde eğlenen ikili kafaları karıştırdı.

FELEKTEN BİR GECE GEÇİRDİLER

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan seksi şarkıcı Hadise, önceki gece kafaları karıştırdı. Sinan Akçıl'la ayrıldıktan sonra kalbini aşka kapatan şarkıcı, Seda Sayan'ın çapkınlıklarıyla tanınan oğlu Oğulcan Engin'le birlikte felekten bir gece geçirdi.

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Hız kesmeyen ikili, daha sonra eğlencelerine Etiler'deki bir sosyetik mekanda eğlenceye devam etti. Hadise'nin arabasıyla Etiler'e giden ikili, burada da oldukça samimi bir şekilde eğlendi.

YENİ BİR AŞK MI DOĞUYOR

Hadise ve Engin'i oldukça mutlu görenlerin aklına ise "Acaba yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusu geldi. 29 yaşındaki Hadise ile 25 yaşındaki Oğulcan Engin'in şu sıralarda sık sık telefonla konuştuğu öğrenildi. Oğulcan Engin'in yakın arkadaşlarına, "Hadise'ye hayrandım. Onu tanıdıkça hayranlığım git gide artıyor" dediği iddia ediliyor. Bu arada Seda Sayan'la Hadise'nin iyi arkadaş olduğu biliniyor.


Hadise Yeni Gözdesiyle Kafaları Karıştırdı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hadise Yeni Gözdesiyle Kafaları Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement