Hadise: Ramazan Ayında Sahnelerde Olmayacağım - Son Dakika
Güncel

Hadise: Ramazan Ayında Sahnelerde Olmayacağım

Hadise: Ramazan Ayında Sahnelerde Olmayacağım

Bolu'da bir alışveriş merkezinde mini konser ve imza gününe katılan ünlü şarkıcı Hadise, Ramazan ayını ailesiyle birlikte geçireceğini ve sahne almayacağını açıkladı.

29.05.2016 18:45  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seksi şarkıcı Hadise, "Ramazan ayında da çalışmayı tercih etmiyorum. Bu bir kaç yıldır böyle ve bu bizim geleneğimiz. Ramazan ayını ailem ile birlikte geçirmeyi tercih ediyorum. O yüzden sahnelerde olmayacağım. Biraz uzak olacağım" diye konuştu.

İMZA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Pop müziğinin sevilen isimlerinden Hadise, TEM yolu Bolu Dağı mevkiinde yer alan bir alışveriş merkezinde düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğine katıldı.

SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Genç şarkıcının hayranları Hadise'yi görebilmek için alışveriş merkezini doldurdu. Hayranlarının sevgi gösterileri eşliğinde sahneye çıkan Hadise hareketli parçalarından 'Prenses'i seslendirdi.

Hadise'nin şarkısını söylediği sırada hayranları da cep telefonuyla genç şarkıcıyı görüntülemek için birbirleriyle yarıştı. Hayranlarıyla birlikte parçasını seslendiren Hadise daha sonra fotoğraflarını imzaladı.

Yoğun bir iş temposunda çalıştığını belirten Hadise, "Dün Finike'de sahneden sonra hemen havalimanına geçip uçağa bindik. Benim eve gelmem zaten sabah 05.30'u buldu. 3 saatlik dinlenmenin ardından Bolu'ya hareket ettik.

"RAMAZAN AYINDA ÇALIŞMAYACAĞIM"

Ramazan ayında da çalışmayı tercih etmiyorum. Bu bir kaç yıldır böyle ve bu bizim geleneğimiz. Ramazan ayını ailem ile birlikte geçirmeyi tercih ediyorum. O yüzden sahnelerde olmayacağım. Biraz uzak olacağım" diye konuştu.

Ramazan ayının ardından yeni bir klip çekeceğini açıklayan Hadise şunları söyledi:

"RAMAZAN AYINDAN SONRA KLİP ÇALIŞMAMIZ OLACAK"

"Yeni albüm ile ilgili şu an birşey söyleyemeyeceğim ama Ramazan ayından sonra yeni bir klip çalışmamız olacak. Onun için şimdi çalışıyoruz. Mekan çalışması yapıyoruz. Dansçılar ekleyip eklemememiz konusunda da konuşuyoruz. Ramazan ayından sonra öyle bir çalışmamız olacak"

İNGİLİZCE ALBÜM SORULDU

Hadise, İngilizce albüm çıkarma projesinin hatırlatılması üzerine "Ben hiç bir zaman böyle merak uyandırmak için konuşmalar yapmayı tercih etmiyorum. Bir şey tam final olmadan yorum yapmak istemiyorum. Ama bu konuda kendime göre bir takım çalışmalar başlattım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hadise: Ramazan Ayında Sahnelerde Olmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Azgın: Süslü - Man 2 2 Yanıtla

Advertisement