Hafız Ali Tel'den Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Hafız Ali Tel'den Kur'an-ı Kerim Ziyafeti

Hafız Ali Tel\'den Kur\'an-ı Kerim Ziyafeti

Dünya Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Birincisi Erzurumlu Hafız Ali Tel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri’nde muhteşem sesiyle Erzurumluları mest etti.

04.07.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Birincisi Erzurumlu Hafız Ali Tel, Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Geceleri'nde muhteşem sesiyle Erzurumluları mest etti.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen 'Erzurum Ramazan Geceleri' etkinliğine konuk olan Hafız Tel'e hemşerileri büyük ilgi gösterdi. 2009 yılında Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye birincisi olan ardından da 2010'da Türkiye'yi temsilen katıldığı Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" kategorisinde Dünya birincisi olan Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Hafız Ali Tel, Ramazan etkinliğindeki Kur'an-ı Kerim tilavetiyle hemşerilerine huzur dolu bir akşam yaşattı.

Program sonunda Erzurumlu Hafız Ali Tel'i tebrik eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Ramazan Geceleri'nin mübarek ayın manevi iklimine uygun olarak gerçekleştiğini ifade etti. Keskin, şöyle devam etti: "Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, mübarek ayın ruhuna uygun olarak Erzurum'un manevi ikliminin üzerine iklim katmak adına dolu dolu geçiyor. Bugüne kadar ki etkinliklerimizin hepsinde hemşerilerimiz ve Erzurum'da yaşayan misafirlerimizle birlikte güzel akşamlar geçirdik. Rabbim bu akşamlarımızın sonunda bayrama eriştiğimizde Erzurum'da aynı manevi iklimin, aynı ruhun devam etmesini bizlere nasip etsin." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hafız Ali Tel'den Kur'an-ı Kerim Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement