Hagi Futbolculuk Günlerini Aratmadı - Son Dakika
Spor

Hagi Futbolculuk Günlerini Aratmadı

Hagi Futbolculuk Günlerini Aratmadı

Hagi futbolculuk günlerini aratmadı Galatasaray'ın eski futbolcusu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu ve teknik direktörlük yaptığı Viitorul takımının Antalya kampındaki antrenmanında futbolcularına attığı paslar ve şık çalımlarla eski günlerini aratmadı.

29.01.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hagi futbolculuk günlerini aratmadı

Galatasaray'ın eski futbolcusu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu ve teknik direktörlük yaptığı Viitorul takımının Antalya kampındaki antrenmanında futbolcularına attığı paslar ve şık çalımlarla eski günlerini aratmadı. Hagi'nin bacanağı Gheorghe Popescu da oynayacağı özel maça hazırlanmak için takımla kampa katıldı.

Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran Gheorghe Hagi'nin sahibi olduğu ve teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya 1. Lig ekiplerinden Viitorul, 2. dönem kış hazırlık kampına Antalya'da başladı. Kampa, kasım ayında cezaevinden çıkan bacanağı Gheorghe Popescu da katıldı. Hagi'nin Galatasaray'da birlikte oynadığı Popescu'nun, 12 Şubat'ta Real Madrid ile Barcelena'da forma giyen eski futbolcuların yer alacağı özel maça hazırlık için kampa katıldığı belirtildi.

Hagi'nin oğlu İanis top kapma ve pas çalışmasındaki yetenekleriyle dikkati çekti

Hagi ve Popescu takımın kamp çalışmalarında antrenman yaptığı sahaya birlikte geldi. Viitorul takımında futbolcular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından top kapma, pas çalışması ve taktik maç yaptı. Antrenmanda Viitorul'da orta sahada görev yapan Hagi'nin oğlu İanis de top kapma ve pas çalışmasındaki yetenekleriyle dikkati çekti. Top kapma ve pas çalışmasında öğrencileriyle futbol oynayan Hagi, attığı paslar ve şık çalımlarla futbolculuk günlerini aratmadı. Popescu da antrenmanda futbolcularla çalıştı.

Antrenmanın ilk 15 dakikasının görüntülenmesine izin veren Hagi gazetecilerin röportaj taleplerini ise reddetti. 31 Ocak ve 3 Şuba'ta 2 hazırlık maçı yapacak olan Viitorul'un Antalya kampı 5 Şubat'ta sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Hagi Futbolculuk Günlerini Aratmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement