Hagop Yakup Demirci'yi Öldüren Zanlılar Emniyette - Son Dakika
Güncel

Hagop Yakup Demirci'yi Öldüren Zanlılar Emniyette

Şişli’de girdikleri bir evde Ermeni asıllı yaşlı karı kocayı ’domuz bağı’yla bağlayıp, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci’yi öldürüp hırsızlık yapan 7’si Ermenistan vatandaşı, 1’i Ermenistan asıllı Türk olmak üzere toplam 8 şüpheli, İstanbul Emniyeti’nde sorguya alındı.

10.02.2016 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de girdikleri bir evde Ermeni asıllı yaşlı karı kocayı 'domuz bağı'yla bağlayıp, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'yi öldürüp hırsızlık yapan 7'si Ermenistan vatandaşı, 1'i Ermenistan asıllı Türk olmak üzere toplam 8 şüpheli, İstanbul Emniyeti'nde sorguya alındı.

6 Şubat Cumartesi günü Şişli'de hırsızlık yapmak için eve giren şahıslar 'domuz bağı'yla bağladıkları 85 yaşındaki Ermeni asıllı Hagop Yakup Demirci'yi öldürmüş, karısı 79 yaşındaki Seta Ayda Demirci'yi ise yaralamışlardı.

Yaşlı çiftin evine soygun için giren 5'i kadın 8 zanlı, Trabzon'da düzenlenen operasyonla yakalanarak İstanbul'a getirildi. İstanbul polisi, olayın ardından yaptığı çalışmada şüphelilerin karayolu ile Trabzon'a gittiğini belirledi. 7'si Ermenistan vatandaşı, 1'i Ermenistan asıllı Türk olmak üzere toplam 8 zanlının karayolu ile Trabzon'a gittiğini, buradan da ülkeleri Ermenistan'a kaçacaklarını tespit eden İstanbul polisi, Trabzon'a giderek çalışmalarını bu kentte yoğunlaştırdı. Dün gece Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle birlikte Ortahisar ilçesi Esentepe Mahallesi'nde bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri, Artur A., Serge M., Aram H., Marinna E., Cristine M., Lida B., Nargiz M. ve Armina M. adlı zanlıları gözaltına aldı. Operasyon sırasında gözaltına alınan 8 zanlının üzerinden 20 bin Amerikan doları ile bazı ziynet eşyaları ele geçirilirken, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin, sorgu işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hagop Yakup Demirci'yi Öldüren Zanlılar Emniyette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement