PKK'nın 'Gitarcı' Lakaplı Keskin Nişancısı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

PKK'nın 'Gitarcı' Lakaplı Keskin Nişancısı Öldürüldü

Yüksekova'daki operasyonda güvenlik güçleri, PKK'nın keskin nişancısı olan ve 'gitarcı' olarak bilinen teröristin de aralarında olduğu 13 PKK'lıyı öldürdü.

12.04.2016 08:08  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova'da icra edilen Şehit J.Uzm.Çvş. Ramazan Gülle Operasyonu kapsamında güvenlik güçleri, bölücü terör örgütünün keskin nişancısı olan ve 'gitarcı' olarak bilinen PKK'lının da aralarında olduğu 13 teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdildi.

PKK'LILAR TESPİT EDİLDİ

Güvenlik birimlerinden alınan bilgiye göre; 10 Nisan 2016 günü saat 22.00 civarında iki farklı terörist grubunun Yüksekova'dan Şemdinli istikametine doğru kırsal alanı kullanarak ilerlemekte oldukları, operasyon kapsamında dış kuşakta görevli komando unsurları tarafından kullanılan keşif gözetleme sistemleri vasıtasıyla tespit edildi.



Durum derhal 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı Harekat Merkezine bildirildi. 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı Harekat Merkezinde daha önceden alınan duyumlar, görüntüler, iç ve dış sektördeki birliklerin konumları, ateş destek vasıtalarının durumu analiz edildi. Yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu şahısların icra edilen operasyondan kırsala kaçmaya çalışan teröristler olduğu sonucuna varıldı.

KÖŞEYE SIKIŞTILAR

Söz konusu PKK'lıların Yüksekova'dan kaçmasına engel olmak ve kırsalda bulunan diğer teröristler ile birleşmelerini engellemek maksadıyla, kaçış güzergahlarını kapatacak şekilde bölgeye helikopterlerle komando ve jandarma unsurları süratli bir şekilde sevk edildi. PKK'lılar bölgede sıkıştırıldı.



Operasyon icra edilen bölgenin bataklık, sisli ve hafif yağmurlu hava şartlarının etkisinde olması sebebiyle, arazide icra edilecek temas araması için gece boyunca kıstırılan teröristlerin bulunduğu alan tecrit edildi, giriş ve çıkışlar tamamen kapatıldı.

PKK'NIN GİTARCISI ÖLDÜRÜLDÜ

Gece saatlerinde komandoların tecrit ettiği bölgeden sızma girişiminde bulunan 3 terörist öldürüldü. Ölenlerden birinin gitar taşıdığı tespit edildi. Gitarın içine Zağros Keskin Nişancı Tüfeğinin yerleştirilmiş olduğu görüldü.

Öldürülen keskin nişancının PKK için çok değerli olduğu ve yanında 2 korumayla gezdiği öğrenildi. Keskin nişancının ölmesiyle teröristlerin moralinin de dibe vurduğu öğrenildi.

PKK\'nın \'Gitarcı\' Lakaplı Keskin Nişancısı Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'nın 'Gitarcı' Lakaplı Keskin Nişancısı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Metalik: Ona şimdi bi güzel öttururler 45 1 Yanıtla
  • Sıla: Güle güle gitarcı:))Biri öldüğünde sevineceğim hiç aklıma gelmezdi Bu alçaklar öldükçe mutlu oluyorum 32 7 Yanıtla
  • Batmanli: Aynen türk filimlerinde ki gibi saçma rolunuzu iyi yapın gerçi türkiyenin %80 i koyun buna da inanırlar nasıl olsa 13 23 Yanıtla Dadaş: Sizi gbi asalk surusude anca pkk ya inanır 17 3 fatih: Gitte gör Türk filmini . 3 0
  • türk: bunlar hepsi yalandır inanmayın 4 29 Yanıtla
  • Yazık çok yazık: Yazık çok yazık gerçekten bu medyaya çok üzülüyorum medya gidip orda senaryo yapıyor elinde birşey kalmayınca dizilerinden çalıntı yapıyor kurtlar vadisine daha var bu hafta polat kemancıyı öldürür yav bu keskin nişancılar hep müzisyenlerinden mi oluşur beyni olmayan koyunlara anlatın bu masalları artık bu senaryoları boşverin gerçekleri soyleyin 10 14 Yanıtla benekli zırtlan: asıl sana yazık sana senaryo senaryo deyip aslında pkknın böyle biri olmadıgını ima ediyorsun sen kimin tarafındasın benekli zırtlan bebek katilerini aslında daha mert göstermek sanamı kaldı arkasında çocuk gezdiren çatışmada onları öne süren adamlardamı mertlik arıyorsun ara belkide bulursun 18 4
  • bujt: yaww ölecek tabi ne olacaktı ki haa haaaaa 18 2 Yanıtla
  • HILAL: KEFERE ZERDUSS SIMDI OBUR DUNYADA SAZ CALDIRIYORLARDIR 15 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement