Hak-iş Başkanı Arslan'dan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hak-iş Başkanı Arslan'dan Akgül'e Ziyaret

Hak-iş Başkanı Arslan\'dan Akgül\'e Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası 4 No’lu Şube Başkanı Celal Yıldız ve yönetim kurulu ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti.

26.03.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Celal Yıldız ve yönetim kurulu ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Ülkenin içinde bulunduğu siyasi, sosyal ve ekonomik durum ile çalışma hayatının sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Arslan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yönetiminde Mamak Belediyesi'nde çalışan işçilerin bir kuruş alacaklarının bulunmadığını belirterek, "Başkanımızla sorunları birlikte çözdük, işçilerimiz hiçbir şekilde Mamak'ta mağdur edilmediler" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, Arslan'a ve sendika yönetim kuruluna teşekkür etti. Belediye olarak tüm sivil toplum örgütleri ve sendikalarla ortak çalışma içerisinde olmayı hedeflediklerini kaydeden Akgül, Mamak Belediyesi olarak işçilerine bir kuruş borçlarının olmadığının altını çizdi. Akgül, "Biz göreve geldiğimizde bir söz vermiştik. İşçimizin alnının teri kurumadan paralarını ödeyeceğiz diye. Bugüne kadar belediye çalışanlarımızın düşüncesi ne olursa olsun mağdur etmedik. Mesai, ikramiye ve maaşları günü gününe veriyoruz. Biz başkanından başkan yardımcısına, memurundan işçisine aynı gemide seyahat eden insanlarız. Ekmeğimizi hep birlikte paylaşıyoruz. Tek amacımız vatandaşa hizmet etmektir" dedi.

Ziyarette Akgül'e Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Turay Aksoy da eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hak-iş Başkanı Arslan'dan Akgül'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement