Hakalmaz'dan Esenler'e Türkü Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Hakalmaz'dan Esenler'e Türkü Ziyafeti

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Orhan Hakalmaz, Esenlerlilerle buluştu.

06.07.2015 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakalmaz, Dörtyol Meydanı'nı dolduran binlerce kişiye türkü ziyafeti sundu.

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dörtyol Meydanı'nda gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Orhan Hakalmaz'ın sahne aldığı programa; AK Parti Milletvekili Fatma Benli, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Müftüsü Halil Şekerci, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Taran, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

GÖKSU: BU MEYDAN SİZLERLE GÜZEL

İftardan sonra çocuk için animasyon gösterileriyle başlayan ve Kuran'ı Kerim tilaveti ile devam eden programda vatandaşlara hitap eden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "Ramazan Esenler'de çok güzel geçiyor. Ramazan'ın bu kadar güzel geçmesindeki en büyük katkıyı, bu meydanı her akşam, her etkinlikte dolduran sizler seriyorsunuz. Bu nedenle hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu meydanlar sizinle güzel, bu programlar sizinle güzel. Bizler de sizlerin bu güzelliğinize programlarla katkı sunmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

GÖKSU: KADİR GECESİ'NDE BÜYÜK SÜRPRİZ VAR

Razaman'ın hayatı yeniden anlamak için büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Başkan Göksu, " Kadir Gecesi'nde bütün Türkiye, Dörtyol Meydanı'na kilitlenecek. O gece Esenlerlilere büyük bir sürprizim var. Şu an söylemiyorum. O geceye kadar okuyacağımız 25 bin kadar hatimin duasını birlikte yapmak için herkesi buraya davet ediyorum. Umre kurası ve müthiş sürprizimiz ile birlikte bütün Türkiye'nin gözü burada olacak" dedi.

BENLİ: TÜRKİYE OLARAK BÜYÜK BİR MİLLETİZ

Başkan Göksu'nun ardından programda AK Parti Milletvekili Fatma Benli bir konuşma yaptı. 2009 yılında dünyanın en etkili 500 Müslümanı listesinde yer alan Benli, "İsmimizin önünde avukat ya da milletvekili yazması önemli değil. Bizler etrafımızdaki insanlara yardımlaşmayı öğretiyoruz. Ülkemiz, diğer ülkelere yardım konusunda bugün dünyada dördüncü sırada yer alıyorsa; bu, geçmişte yaşadığı acıları ve sıkıntıları paylaşarak sona ereceğini gördüğü içindir. Paylaşmanın ne demek olduğunu bildiğimiz için büyük bir ülkeyiz. Ki biz sadece yardımlarımızı parayla yapmıyoruz. Bizler, o insanlara kalbimizi de götürüyoruz" diye konuştu.

ESENLER HAKALMAZ İLE COŞTU

Program konuşmaların ardından Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Orhan Hakalmaz'ın konseriyle devam etti. İlk olarak "Bayram ola" adlı türküyü seslendiren Hakalmaz, daha sonra "Beni hor görme", "Haberin var mı?" ve "Ah yalan dünya" gibi bir birinden güzel türküleri ile sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. Esenlere türkü ziyafeti sunan Hakalmaz'a, Dörtyol Meydanı'nı dolduran binlerce kişi hep birlikte eşlik etti.

Konser sonunda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sanatçı Orhan Hakalmaz'a Şehir ve Düşünce Merkezi tarafında hazırlanan "Şehir Şiirleri Antolojisi"ni hediye etti. Hakalmaz da, Başkan Göksu'ya "İnsanı Yetiştiren Türküler" adlı son albümünü takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakalmaz'dan Esenler'e Türkü Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement