' Hakan Akkaya' Sınger Marka Elçisi - Son Dakika
Moda

' Hakan Akkaya' Sınger Marka Elçisi

\' Hakan Akkaya\' Sınger Marka Elçisi

9 Nisan günü, Ferahfeza Restaurant'ta gerçekleşen davette Hakan Akkaya'nın dostları Özge Ulusoy, Gonca Vuslateri ve Umut Eker gibi ünlü isimler de yer aldı.

16.04.2015 11:23  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin tanınan ve önemli modacılarından Hakan Akkaya, marka elçisi oldu.

Bir dizi projede yer alan modacı Akkaya, davette yaptığı konuşmada böylesine güçlü bir marka ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ünlü modacı, " Singer, Hakan Akkaya ile Üniversitene Geliyor" projesi kapsamında bugüne dek Selçuk, Çukurova ve Gaziantep Üniversitelerinin Tasarım ve Sanat Fakültesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen söyleşilerde, gençlere bilgi, deneyim ve birikimlerini aktardı. Hakan Akkaya, aynı zamanda dikişle ve modayla ilgilenenler için oluşturduğu www.kendimodaniyarat.com sitesindeki köşesinde de ünlü isimlerle moda hakkında gerçekleştirdiği söyleşilerin yanı sıra özel tasarımlarını paylaşıyor.

Singer Genel Müdürü Sinem Kınran Parlak, Hakan Akkaya ve Singer birlikteliğini "Genç nesillere yaklaşırken onların dilinden konuşmak üzere ülkemizin önde gelen modacılarından, genç ve dinamik kişiliğinin yanı sıra başarılarıyla da adından söz ettiren değerli Hakan Akkaya ile Singer markasını bir araya getirdik. Hakan Akkaya gibi önemli bir isimle çalışmamız, pazarlama faaliyetlerimize çeşitlilik kazandırdı. Marka elçimiz olarak kendisi ile birlikte oldukça keyifli ve etkili bir tanıtım süreci yaşıyoruz." sözleriyle açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Moda ' Hakan Akkaya' Sınger Marka Elçisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü model Bella Hadid'in at üzerindeki pozlarına tepki
    21 Mar Ünlü model Bella Hadid'in at üzerindeki pozlarına tepki

    Dünya çapında ünlü model Bella Hadid'in Vogue Italia için çekilen fotoğraf çekiminde atın üzerinde durması hayranlarından eleştiri aldı. Ata zarar verebileceği endişesiyle tepki gösterenlerin yanı sıra bazı hayranlar da çekimi övdü. Bella Hadid daha önce de binicilik becerilerini sergilemişti.


Advertisement