Hakan Altun Konserinde Açıkladı! İşte Yeni Kararı - Son Dakika
Magazin

Hakan Altun Konserinde Açıkladı! İşte Yeni Kararı

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Altun, sevilen şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa gece boyunca unutulmaz dakikalar yaşattı.

19.07.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Altun, sevilen şarkılarını seslendirerek kendisini dinlemeye gelen yüzlerce konuğa gece boyunca unutulmaz dakikalar yaşattı. Ünlü simaların akın ettiği gecede; Demet Akalın ve Eşi Okan Kurt, Nur Yerlitaş, Eser Yenerler, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Tugay Kerimoğlu, Selçuk İnan, Ercan Saatçi, Akın Altan, Uğur Ceylan, Ayşe Kazancıoğlu, Gizem- Hakan Hatipoğlu, Bekir Aksoy ve Eşi Derya Aksoy, Aysu Baceoğlu, gibi isimler yer aldı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Altun, sevilen şarkılarını hayranları ile beraber söyledi.

'BODRUM'A YERLEŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUM'

Programı süresince ara ara konukları ile sohbet eden Altun, 'Bodrum'u çok seviyorum, sanırım buraya yerleşebilirim' dedi. Geçtiğimiz aylarda çok beğenilen 'Dem Baba' şarkısını da 'Dön Baba' olarak seslendiren ünlü sanatçı mekanda bulunan ünlü futbolculara 'Önemli olan renkler değil, kalpler' diyerek programını sonlandırdı.

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Magazin Hakan Altun Konserinde Açıkladı! İşte Yeni Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement