Hakan Arslan'ın Hedefi Sivasspor'da Kalıcı Olmak - Son Dakika
Spor

Hakan Arslan'ın Hedefi Sivasspor'da Kalıcı Olmak

Hakan Arslan\'ın Hedefi Sivasspor\'da Kalıcı Olmak

Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, kırmızı beyazlı ekipte uzun yıllar top koşturmayı hedefliyor.

15.12.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERHAT ZAFER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un orta saha oyuncusu Hakan Arslan, kırmızı-beyazlı ekipte uzun yıllar top koşturmayı hedeflediğini söyledi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların hedefinin her maçta forma şansı bulmak olduğunu belirterek, "Son 2 yıldır Sivasspordayım ve kırmızı-beyazlı forma altında birçok maça çıktım. Sivasspor'da daha fazla forma şansı bulup uzun yıllar bu takıma hizmet etmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı ekibin geçen sezon ligde ve kupada başarılı bir grafik çizdiğini, aynı başarıyı bu sezon da sürdürmek istediklerini dile getiren Arslan, "Kupada geçen sezon 6 gol atmıştım ve başarılı bir dönem geçirmiştim. İnşallah aynı başarıyı bu sezon da yaşarım. Kupa maçlarında attığım goller ve performansla ligde de forma şansı buldum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın Tuzlaspor ile karşılaşacaklarını, Tuzla ekibinin başarılı bir takım olduğunu ve rakiplerini küçümsemediklerini belirten Arslan, "Ligde kötü bir gidişatımız var. Kupayla bu kötü gidişatı sonlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki haftalara umutla bakmamız açısından bu maç çok önemli" ifadelerini kullandı.

Arslan, kariyerindeki (Süper Lig ve Türkiye Kupası maçları dahil edilmiştir) 100. maça çıkacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, futbol hayatında başarılı sezonlar geçirmeyi ve uzun yıllar top koşturmayı temenni etti.

Sivasspor forması altında 8'i ligde, 7'si kupada olmak üzere 15 gole imza atan Arslan, gollerini sürdürmek istediğini söyledi.

Hakan Arslan'ın karnesi

Hakan Arslan, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Tuzlaspor'a karşı forma şansı bulması halinde "dalya" diyecek.

Güngören Belediyespor, Samsunspor ve Sivasspor forması altında Türkiye Kupası'nda 22 maça çıkan Arslan, Süper Lig'de ise 29'u Samsunspor'da, 48'i Sivasspor'da olmak üzere 77 maçta görev aldı.

Not: Hakan Arslan'ın karnesine Süper Lig ve Türkiye Kupası dışındaki resmi maçlar dahil edilmemiştir. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Hakan Arslan'ın Hedefi Sivasspor'da Kalıcı Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement