Hakan Ünsal: Değişim Gerekiyorsa Fatih Terim Kendisinden Başlatsın - Son Dakika
Spor

Hakan Ünsal: Değişim Gerekiyorsa Fatih Terim Kendisinden Başlatsın

Hakan Ünsal: Değişim Gerekiyorsa Fatih Terim Kendisinden Başlatsın

Eski futbolcu Hakan Ünsal, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e çağrıda bulundu, "Değişim yaşanması gerekiyorsa -ki gerekiyor-, bunu Terim'in başlatması gerek." dedi.

14.11.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde sarı-kırmızılı formayı giyen Hakan Ünsal, eski hocasının görevden alınması gerektiğini söyledi. Hakan Ünsal, Hürriyet Gazetesi'ndeki köşesinde Fatih Terim'in A Milli Takım'ı bırakması gerektiğini açık bir şekilde dile getirdi.

İşte Hakan Ünsal'ın Fatih Terim ile ilgili o sözleri...

"DEĞİŞİM GEREKİYORSA FATİH HOCA KENDİSİNDEN BAŞLATSIN"

"Milli takımımızla alakalı yakın vadede bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Çünkü oyuncularımız belli, kadromuz belli. Eğer bir değişim yaşanması gerekiyorsa, ki gerekiyor, bunu Fatih Hoca'nın kendisinden başlatıp, sonrasında milli takıma ve ülke futboluna yansıtması lazım. Çünkü bu işi yapması için getirildi ve beklenen o.

"BU MAÇI UNUTMAMAMIZ GEREK"

Milli takımımızın sistemiyle ilgili söylenecek çok bir şey yok çünkü sistemi konuşabilecek kadar bile oynamadık. Şampiyonalara veya kupalara katılmak istiyorsak, nerelere gelmemiz ve ne seviyelere çıkmamız gerektiğini hatırlamamız için bu maçı unutmamamız lazım."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hakan Ünsal: Değişim Gerekiyorsa Fatih Terim Kendisinden Başlatsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement