Hakan Zengin'den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hakan Zengin'den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Hakan Zengin\'den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Divapan Entegre Genel Müdürü Hakan Zengin 30 Mart seçimleri sonrasında belediye başkanı seçilen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’yi makamında ziyaret etti.

25.06.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divapan Entegre Genel Müdürü Hakan Zengin 30 Mart seçimleri sonrasında belediye başkanı seçilen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi makamında ziyaret etti.

Düzce'de orman ürünleri sektöründe üretim yapan Divapan Entegre Genel Müdürü Hakan Zengin belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Zengin ilk olarak Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret ederek kendisine Merhaba Düzce adlı kentin tanıtım kitabı ile çiçek takdim etti.

Hakan Zengin sonrasında ise Düzce'nin Karadeniz'e açılan penceresi Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemeniciyi Ziyaret etti. Zengin Yemenici'ye de çiçek ve kitap hediye ederek "Düzce'mizin incisi Akçakoca'ya yapacağı hizmetler için şimdiden teşekkür eder, görevinde muvaffakiyetler ve nice başarılar dileriz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakan Zengin'den Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement