Hakanlı Leverkusen, Monaco Deplasmanına Gidiyor - Son Dakika
Spor

Hakanlı Leverkusen, Monaco Deplasmanına Gidiyor

Hakanlı Leverkusen, Monaco Deplasmanına Gidiyor

Geçen sene 2. Tur'da PSG'ye farklı elenen Leverkusen, uzun yıllar Devler Ligi'ne hasret kalan Monaco ile kozlarını paylaşacak.

15.09.2014 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga'nın güçlü ekipleriden Bayer Leverkusen, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Monaco'ya konuk olacak.

Geçen sezon Ligue 1'i PSG'nin ardından ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmaya hak kazandı ve tam 8 yıllık Devler Ligi hasretini gidermiş oldu.

Monaco bu transfer döneminde iki önemli oyuncusunu kaybetti. James Rodriguez'i rekor bedelle Real Madrid'e gönderirken, son günde diğer bir Kolombiyalı Radamel Falcao'yu Manchester United'a satın alma opsiyonuyla beraber kiraladı.

Saha içinde de Monaco sezona berbat başladı. Ligde oynadığı 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Fransız ekibi,yeni teknik direktör Leonardo Jardim yönetiminde 3 mağlubiyet alarak eleştirilerin odak noktağı oldu. Salı günkü Leverkusen mücadelesi bu bakımdan Monaco için büyük önem taşıyor.

Ev sahibi ekipte antremnda omzu çıkan stoper Kryriakos Papadopoulos'un yanı sıra tedavileri devam eden Simon Rolfes ve Julian Brandt bu maçta forma giyemeyecek isimler.HAKANLI LEVERKUSEN UÇUŞTA!

Leverkusen cephesi ise sezona rakibinin aksine çok iyi start verdi. Bundesliga'da yeni hocaları Roger Schmidt yönetiminde 3 maçta 7 puan toplayarak zirveye ortak oldular.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda ise Copenhagen'ı 3-2 ve 4-0'lık skorlala geçerek adlarını gruplara yazdırmayı başardılar.

Golcü kimliğiyle dikkat çeken Leverkusen, bu sezon rakip filelere tam 22 gol bıraktı. Stefan Kiessling 9 golle başı çekerken, Almanya Kupası'nda Alemannia Wldalgesheim'e attığı 5 gol kaydederek rakiplerine göz dağı verdi.

İki ekip en son 1997-98 sezonunda grup aşamalarında karşı karşıya gelmişti. Fransız temsilcisinin finale yürüdüğü sene, rakibini 4-0'lık skorla devirirken, deplasmanda ise 2-2 berabere kalmıştı.Monaco'nun muhtemel ilk 11'i: Subasic, Dirar, Raggi, Carvalho, Kurzawa, Moutinho, Toulalan, Kondogbia, Carrasco, Berbatov, OcamposBayer Leverkusen'in muhtemel ilk 11'i: Leno, Jedvaj, Ömer, Spahic, Boenisch, Castro, Bellarabi, Hakan, Levin, Kiessling

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hakanlı Leverkusen, Monaco Deplasmanına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement