Hakem Deniz Çoban Klasman Düşeceğini Bildiği İçin Bilerek Özür Dilemiş - Son Dakika
Spor

Hakem Deniz Çoban Klasman Düşeceğini Bildiği İçin Bilerek Özür Dilemiş

Kasımpaşa-Rize maçındaki itirafı ile gündem oluşturan Deniz Çoban'ın klasman düşeceğini bildiği için kariyerini tehlikeye attığı ortaya çıktı.

30.09.2015 11:57  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 6.haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Kasımpaşa- Rizespor maçında konuk ekipten Kweuke'nin düşüşüne yanlış penaltı düdüğü çalan ve canlı yayında özür dileyen hakem Deniz Çoban'ın bu itirafı bilinçli yaptığı öğrenildi.

YENİDEN CEZA ALACAK

Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos'ta oynanan Osmanlı- Kayseri (1-1) maçında ev sahibinin penaltısını vermediği için ceza alan Çoban'ın affedilmez hata yüzünden yeniden ceza alacağını bildiği hatırlatıldı.

YİNE 7.9 NOT

Futbol Federasyonu'na yakınlığı ile bilinen Osmanlıspor yönetiminin, 5 hafta önce oynanan maçtaki hataya büyük tepki vermesi ve gözlemciden 7.9 puan alması yüzünden Deniz Çoban'ın 1.5 aylık cezanın ardından önceki günkü maça çıktığı bildirildi. Çoban'ın, Kasımpaşa-Rize mücadelesinde de penaltı hatası yüzünden yine kötü not alıp, cezaya uğrayacağını bildiği için bu çıkışı yaptığı öğrenildi.

GEMİLERİ YAKTI

Süper Lig hakem klasmanında "başaltı" pozisyonda olan Deniz Çoban'ın, 5 hafta sonra aldığı görevde de büyük hataya imza atınca, klasman düşeceği korkusuna girdiği ileri sürüldü. Hakemlik kariyeri açısından zor durumda olan Çoban'ın, sezon sonunda belirlenen klasmanlarda dezavantajlı duruma düşeceğini bildiği için mesleğinin bitmesini bile göze aldığı vurgulandı. (Kaynak: AMK)

Hakem Deniz Çoban Klasman Düşeceğini Bildiği İçin Bilerek Özür Dilemiş

Son Dakika Spor Hakem Deniz Çoban Klasman Düşeceğini Bildiği İçin Bilerek Özür Dilemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ertan: Delikanlı adam her yerde ezilir, yalaka ve sahtekarlar da gemisini yürütür 57 1 Yanıtla
  • Biri: Şimdi Deniz çoban suçlu tff gibiler haklı öyle mi bi gidin ya eğer kötü yönetimden hakem alt klasmana düşecek olsa bu Cüneyt Çakır olurdu net penaltıyı gözünün önümde vermeyen o ama yer mi yemez güçleri ancak Deniz çoban a yeter 33 0 Yanıtla
  • Bozkurt: helal sana deniz hoca türkiyede kimsenin yapamadığını yaptın belki birileri örnek alır. .. 24 2 Yanıtla
  • TÜRK krs: fenerin golü öncesi top bal gibi aut. yok çizgi boyle çizgi şöyle gölge boyle gecin bunlari. ADİ FENER GENE IS BASINDA . 10 13 Yanıtla
  • baba orhan: BU ADAMIN DİBİ AMA HALİS ÖZKAHYA PARA ALMAYA DEVAM EDECEK KÖTÜ HAKEM HALİS 7 0 Yanıtla
  • ad soyadi: senwlerden beri bir cok takımı yaktı kac para aldiklarini açıkla biraz adam ol 1 3 Yanıtla
  • Ali: Iraga gitsin. Insan haklarina orda ihtiyac var adam lazim oralara 0 4 Yanıtla
  • anti virüs : halis özkahya kaç puan almış??? 1 1 Yanıtla

Advertisement