Hakeme Büyük Tepki! - Son Dakika
Spor

Hakeme Büyük Tepki!

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında son saniyede yediği golle Konyasspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta, oyuncular karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi.

12.04.2014 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal 90'da yıkıldı

Maç sonunda yayıncı kuruluşun mikrofonlarına konuşan Hugo Almeida şunları söyledi;

İlk başta Tolga'yı tebrik etmek istiyorum. Bu maçın böyle bitmesinde çok büyük emeği var. Çok iyi kurtarışlar yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Oyuna gelirsek ise, biz aslında iyi başlamıştık. Pozisyon bulduk, atak oynadık. Ben hakem hakkında konuşmak istiyorum. Bence bugün kötü maç yönetti. Süper Lig'e yakışmayan bir maç yönetti. Tartışmalı pozisyonlar var. Benim ceza sahasında düşürülmem penaltıydı. Bunların hiçbirini göremedi.  Biz burada daha iyi oynayan takımdık, iki puan kaybettik diyebilirim.

Beşiktaş'ta hakeme tepki gösteren bir diğer isim ise Siyah-beyazlıların tek golünü kaydeden Oğuzhan'dan geldi;

Hakemleri değerlendirmek bana düşmez bunun için camianın büyükleri var ama bugün gerçekten canımız yandı. Yediğimiz golden hemen önce hakem faulü vermedi. Biz maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Her şeyimizi ortaya koyduk ama hakemler emeğimizi çaldı. Hakemin gözü önünde faul oluyor, dönüp bakmıyor bile. Orada yardımcı hakemler var, onlar da bir şey söylemiyor. Benim golümde Olcay abi çok güzel pas attı. Bana da sadece dokunmak kaldı. Haftaya oynanacak derbi için ise, daha çok var. Bu hafta içinde çalışacağız ve Fenerbahçe'yi yeneceğiz.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Hakeme Büyük Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement