Hakemlerden Türk Futbolculara Eleştiri (3) - Son Dakika
Güncel

Hakemlerden Türk Futbolculara Eleştiri (3)

Hakemlerden Türk Futbolculara Eleştiri (3)

Yılmaz VURAL'DAN YILDIRIM DEMİRÖREN'E: GİT GOLF OYNA Son olarak Osmanlıspor'dan kısa sürede ayrılan, 24 değişik takımda olmak üzere 29 kez kulüp çalıştıran Yılmaz Vural, TFF nin sistem ve delegasyonundan eleştiri ile bahsederek şu sıra dışı ifadeleri kullandı: "Ben Yıldırım beyin geçen bir yerde demecini duydum ve üzüldüm. 'Federasyon Başkanlığı'na bir kere daha talibim' dedi.

15.01.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılmaz VURAL'DAN YILDIRIM DEMİRÖREN'E: GİT GOLF OYNA

Son olarak Osmanlıspor'dan kısa sürede ayrılan, 24 değişik takımda olmak üzere 29 kez kulüp çalıştıran Yılmaz Vural, TFF nin sistem ve delegasyonundan eleştiri ile bahsederek şu sıra dışı ifadeleri kullandı:

"Ben Yıldırım beyin geçen bir yerde demecini duydum ve üzüldüm. 'Federasyon Başkanlığı'na bir kere daha talibim' dedi. Ben onun yerinde olsam derdim ki; 'Bu delegasyonla burada Federasyon yönetmiyor. Ben bu işe şu şekilde talip olurum. Delegasyon değişirse.' Bunu demesi lazım. Yani bir problemi açıklaması lazım. Yine aynı problemin içerisinde Yıldırım bey hala orada kalmayı düşünüyor. Yahu kardeşim paran var pulun var git golf oyna biryerde. Onu ye harca. Ne işin var orada. Bakın onun şahsında bir şey söylemek istiyorum. Kulüpler Birliğimiz artık onların başında demokrasi kılıcı gibi diyor ki; 14 yabancı çıkıyor. Bir prensip kararı alınmış düşecek beşlere kadar derken bir bakıyorsunuz serbest kalıyor. Ne malum bunun önümüzdeki sene bir seçim olduğu zaman başka bir yönetim geldiğinde o yönetim buna karşı olacak, istemeyecek. Nasıl olacak bu?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakemlerden Türk Futbolculara Eleştiri (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement