Hakim ve Savcılar Emniyetten Adliyeye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Hakim ve Savcılar Emniyetten Adliyeye Getirildi

Hakim ve Savcılar Emniyetten Adliyeye Getirildi

Haber - Kamera Yüksel KOÇ - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHABakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın haklarında gözaltı kararı verdiği 140 hakim ve savcıdan gözaltına alınan 36'sı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bu gece 01.30 sıralarında Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi.

18.07.2016 03:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber - Kamera Yüksel KOÇ - Soner HASIRCIOĞLU İstanbul DHA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın haklarında gözaltı kararı verdiği 140 hakim ve savcıdan gözaltına alınan 36'sı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bu gece 01.30 sıralarında Bakırköy Adalet Sarayı'na getirildi.

Adliyeye otopark girişinden alınan hakim ve savcılar, adliyenin konferans salonunda bekletiliyor. Gözaltındaki hakim ve savcıların soruşturmayı yürüten başsavcıvekillerine ifade vermeleri bekleniyor.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dün Bakırköy, Küçükçekmece ve Bölge İdare Mahkemesi'nde görevli 140 hakim ve savcı hakkında gözaltı kararı verilmiş, bugün polisler eşliğinde odaları aranmıştı.

Öte yandan önceki gün sabah saatlerinden bu yana Bakırköy Adalet Sarayı'nın nezarethanesinde bekletilen 45 askerden rütbeli olan 6'sı, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakim ve Savcılar Emniyetten Adliyeye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement