Hâkim Yalçın Anar'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Hâkim Yalçın Anar'a Veda Yemeği

Hâkim Yalçın Anar\'a Veda Yemeği

Kastamonu’nun Cide ilçesinde iki yıldır görev yapan, 2015 adli yargı yılı yaz kararnamesi ile Cide Adliyesi’nden tayini çıkan hâkim Yalçın Anar için veda yemeği düzenlendi.

26.06.2015 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide ilçesinde iki yıldır görev yapan, 2015 adli yargı yılı yaz kararnamesi ile Cide Adliyesi'nden tayini çıkan hakim Yalçın Anar için veda yemeği düzenlendi.

Cide Belediye Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine, ilçe Kaymakamı Fatih Demir, Belediye Başkanı Nejdet Demir, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergün, ilçe Emniyet Müdürü Engin Süngü, Yazı İşleri Müdürü Şefik Salcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Çalışkan, Dr. Kenan Baş, adliye çalışanları ve muhtarlar katıldı. Yemekte Belediye Başkanı Nejdet Demir, İlçe Başkanı Hüseyin Ergün ve Kaymakam Fatih Demir birer konuşma yapıp, Cide'de ki görev süresince hizmetlerinden dolayı Hakim Anar'a teşekkür ettiler.

Yalçın Anar ise görev süresince Cide'de güzel anıları olduğunu ifade etti. Anar, " İki yıl boyunca Cide'de görev yaptığım bu güzel ilçeden ayrılıyorum ama Cide'yi ve Cidelileri hiç unutmayacağım. Telefonum her zaman Cideli dostlarımıza açık olacak" dedi. Bu arada Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Hakim Yalçın Anar'a Cide ile ilgili çeşitli yöresel hediyeler verip yeni görev yerinde başarılar diledi. Hakim Yalçın Anar'ın yeni görev yeri ise Osmaniye'nin Kadirli ilçe hakimliği olduğu öğrenildi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hâkim Yalçın Anar'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement