Hakkari Baro Başkanlığı'na Av. Işık Seçildi - Son Dakika
Yerel

Hakkari Baro Başkanlığı'na Av. Işık Seçildi

Hakkari Baro Başkanlığı\'na Av. Işık Seçildi

Hakkari Baro Başkanlığı’na Serdar Işık seçildi.

04.10.2015 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Baro Başkanlığı'na Serdar Işık seçildi.

Hakkarili avukatlar; baronun yönetim, disiplin ve denetleme kurulu ile Türkiye Barolar Birliği delegeleri için sandık başına gitti. Kongre saat 11.00'da Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nın toplantı salonunda gerçekleştirildi. Baro üyesi Adnan Demirkan ve Serdar Işık'ın yarıştığı kongrenin divan başkanlığını Avukat Zeydin Kaya, divan üyeliklerini ise Kutbettin Beyazıt, Salih Akbulut ve Nurullah Tatlı yaptı.

Açılış, yoklama, genel kurul divan seçimi ile başlayan baro seçimi, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, yönetim ve denetim kurulunun ibrası, dilek ve temennilerin ardından Av. Adnan Demirkan ve Serdar Işık birer konuşma yaptılar.

87 avukatın kayıtlı olduğu Hakkari Barosu'nun 6. Olağan Genel Kurulu'na 69 avukat katılırken, 69 üyeden 39 üyenin oyunu alan Avukat Serdar Işık baronun yeni başkanı seçildi.

Oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Blok liste ile girilen seçimlerde 69 üyeden 39'unun oyunu alan Avukat Serdar Işık yeni başkan seçilirken, Adnan Demirkan ise 30 oy aldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Baro Başkanlığı'na Av. Işık Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement