Hakkari CHP'den Yüksekovalı 2 Bin 700 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika
Güncel

Hakkari CHP'den Yüksekovalı 2 Bin 700 Aileye Gıda Yardımı

Hakkari CHP\'den Yüksekovalı 2 Bin 700 Aileye Gıda Yardımı

CHP'den Yüksekovalı 2 bin 700 aileye gıda yardımıCHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın talebi üzerine CHP'li Çukurova Belediyesi tarafından gönderilen 3 TIR dolusu gıda yardımı paketleri, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Yüksekova İlçesi'nden Hakkari merkezine göç eden 2 bin 700 aileye teslim edildi.

03.05.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'den Yüksekovalı 2 bin 700 aileye gıda yardımı

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın talebi üzerine CHP'li Çukurova Belediyesi tarafından gönderilen 3 TIR dolusu gıda yardımı paketleri, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Yüksekova İlçesi'nden Hakkari merkezine göç eden 2 bin 700 aileye teslim edildi.

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'nın isteği üzerine Çukurova Belediyesi tarafından gönderilen 3 TIR dolusu 3 bin paket gıda yardımı kente ulaştı. Gelen yardımlarlarla ilgili CHP Hakkari İl Başkanlığı'nda, Yüksekova'dan göç eden ailelerin kimlik fotokopileri ve ikametgahları belirlendikten sonra yardım paketleri görevliler tarafından ailelere teslim edildi. Yardım haberini duyan onlarca aile CHP il Başkanlığınnı bulunduğu binanın iç kısmında kuyruk oluşturdu.

Yardımları alan alileler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı'ya teşekkür etti. CHP İl Başkanı Karahanlı, bir süre önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Yüksekova ile ilgili bir rapor sunduklarını ve bu kapsamda ilçeden ayrılan ailelere de yardım talebinde bulunduklarını söyledi. Karahanlı, " Genel Başkanımızın talimatı ile gelen yardımları 2 bin 700 aileye teslim ettik. Bu konuda bizlerin bu talebini kabul edip yardımların gönderilmesinde emeği geçen başka Sayın Kılıçdaroğlu ve Çukurova Belediyesine teşekkür ediyşoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari CHP'den Yüksekovalı 2 Bin 700 Aileye Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement