Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari\'de 23 Nisan Coşkusu

Hakkari'de 23 Nisan coşkusuHakkari merkez ve Çukurca ilçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23.04.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 23 Nisan coşkusu

Hakkari merkez ve Çukurca ilçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugün çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hakkari'deki ilk 23 Nisan kutlaması sabah saatlerinde Valiliğin önündeki Atatürk anıtına çelenklerin suulmasıyla başladı. Program Atatürk Kültür Merkezinde devam edildi. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği 23 Nisan kutlamalarına gelen bazı öğrernci ve veliler salonda yer olmaması nedeniyle içeri alınmazken, hınca hınç dolan salonda çoğu öğrenci ve veli 23 Nisan etkinliklerini ayakta izlemek zorunda kaldı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan vekili Piyade Albay Abdulaziz Tufan İltaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci ile veli katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan 23 Nisan etkinilği, öğrencilyerin hazırlamış oldukları çeşitli etkinliklerle devam edildi.Öğrencilerin dans, step ve defile gösterisi ise büyük ilgi görürken, 23 Nisan İlköğretim orta okulunun koro gösterisi büyük ise alkış aldı.Hakkari'deki kutlamalar Kafkas Halk oyunları gösterisi ile son erdi.

SINIRDA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI'

Hakkari'nin Çukurca ilçesi'nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan kutlama, Bilal Soybilgiç Orta Okulunndaki Ahmedı Hani konferans salonunda devam etti. Törene, Çukurca Kaymakamı Mehmet Mut. 2. Hudut Tugay Komutanı vekili Kurmay Albay Osman Akman, Çukurca Belediye başkan vekili Hıdır Demiroğlu, Milli Eğitim Müdürü Ali Alçiçek ilçe Emniyet Müdürü Abdullah Tomer kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Burdaki çeşitli etkinliklerle kutlanan program, öğrencilerin halk oyunları gösterisi ile son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement