Hakkari'de 70 Yaşındaki Kadının Çaresizliği - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 70 Yaşındaki Kadının Çaresizliği

Hakkari\'de 70 Yaşındaki Kadının Çaresizliği

Hakkari'de toprak evde yaşam mücadelesi veren 70 yaşındaki Piroze Çiftçi'ye kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde Hakkari Belediyesi el uzattı.

17.11.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de toprak evde yaşam mücadelesi veren 70 yaşındaki Piroze Çiftçi'ye kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde Hakkari Belediyesi el uzattı. Evinin bazı eksikleri belediye tarafından giderilen Çiftçi, yağışlar başlamadan evine çatı yapılmasını istedi.

Gazi Mahallesi'nde oturan Piroze Çiftçi, 4 yıl önce eşini kaybetti. Oğlunun askere gitmesi ve kızının çalışmak için il dışına çıkmasıyla harebe evde tek başına kalan Piroze Çiftçi, belediyeden yarddım istedi. Hakkari Belediye Eşbaşkanı Fatma Yıldız talimat vererek evin elektrik tesisatını, kapı ve pencereleri yeniletti, evin damını da geçici olarak brandayla kaplattı.

Eşinden kalan emekli parasıyla geçinmeye çalıştığını belirten Çiftçi, "Belediyemiz imkanları dahilinde evimin eksiklerini giderdi. Ancak en küçük bir yağışta yine evim su doluyor. Evimin acilen çatılanması gerekiyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden destek istiyorum" dedi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 70 Yaşındaki Kadının Çaresizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement