Hakkari'de Çatışma: 1 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Çatışma: 1 PKK'lı Öldürüldü

Hakkari\'de Çatışma: 1 PKK\'lı Öldürüldü

Hakkari'de süren operasyonlar sırasında çıkan çatışmada bir PKK'lı öldürüldü.

30.10.2015 11:34  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de devam eden operasyonda çıkan çatışmada, Bölücü Terör Örgütü mensubu 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hakkari'de devam eden operasyonda çıkan çatışmada, bir Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Diyarbakır Silvan'da yapılan yol aramasında, bir adet el yapımı patlayıcı bulunarak imha edildiği belirtilerek, Kars'ta yapılan aramada, bir adet Zagros Keskin Nişancı Tüfeği ele geçirildiği kaydedildi.

İKİ TERÖRİST TESLİM OLDU

Şırnak Silopi'de, Bölücü Terör Örgütünden kaçan iki teröristin, güvenlik güçlerine teslim olduğu ifade edilerek, Şırnak'ta yol kontrol noktasında iki araçta yapılan aramada 11 bin 345 adet Kaleşnikov Piyade Tüfeği mühimmatı ele geçirildiği, iki şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

Gaziantep Islahiye'de Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlere yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen işbirlikçi bir şahsın gözaltına alındığı kaydedildi.

MERSİN'DE DE OPERASYON: 22 GÖZALTI

MERSİN'de PKK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde YDG-H üyesi olduğu iddia edilen kişilerin evlerine operasyon düzenledi. Önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden 2'si sorgularının ardından serbest bırakılırken, 3'ü kadın 20 şüpheli de sağlık kontrolü için Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

ADLİYEYE GÖNDERİLDİLER

Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra seçimi sabote etmeye çalışmak, izinsiz sokak eylemleri organize etmek ve terör örgütüne eleman kazandırmak suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Çatışma: 1 PKK'lı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • oyum : Hdp ye 19 47 Yanıtla
  • elazıg: gebersin etekli 37 4 Yanıtla
  • TC: Bize 10 asker gelsede cudiyi alamazlar demislrdi 1994 te ama biz 3 bin komando tugayiyla gittik 2 gunde aldik cudiyi :D 24 5 Yanıtla Fenası kerim: Allahına kurban TC bizede yetkimizi kullandırsınlar biz çakallara ben bir filim dedirtmeyi çok iyi biliriz Anlayana:) 1 0
  • ŞANLIURFA: KAHROLSUN PKK HDP DHKP.C 23 5 Yanıtla
  • Millet: Hainlerin sonu hep aynı. Leş... 24 3 Yanıtla
  • düşünceli : 1 pkkli öldürüldü yaziyor altina da oyum hdp ye yaziyor çok ilginc 21 4 Yanıtla
  • elazıg: leşler gelsin etekliler 24 0 Yanıtla
  • Snowflake: Gerçek kürt pkklı değildir pkk= ermeni 20 2 Yanıtla Fenası kerim: Gerçek Kürt dinine bağlıdır allahtan korkar hain değildir doğulu bir Türk olarak kürt kardeşlerime sesleniyorum SİZİ SOKAKLARA DAVET EDENLERİN ÇOCUKLARI NERELERDE YAŞARLAR HANGİ OKULLARDA OKURLAR NERDE TATİL YAPARLAR LÜTFEN BEYNİNİZİ ÇALIŞTIRIN VE ARAŞTIRIN AÇIN GÖZÜNÜZÜ 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement