Hakkari'de Göçük - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Göçük

Hakkari'de etkili olan kar yağışının ardından bir evde göçük meydana geldi.

21.10.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de, dün öğle saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde göçüğe neden oldu. 9 nüfuslu Ertuş ailesine ait Halife Derviş Mahallesi'ndeki evde göçük meydana geldi. Kimsenin evde olmaması büyük bir faciayı önledi.

Mağdur olduklarını ifade eden Mustafa Ertuş, 7 nüfusunun olduğunu ve bu saatten sonra aile olarak ölümle burun buruna yaşadıklarını belirtti. Ertuş, "Gördüğünüz gibi evimin hemen bitişiğinde bir inşaat alanı var. Bu alanının temeli kazılırken, inşaat sahibine kaç defa perde duvar yapması için ricada bulundum fakat, ‘Tamam’ deyip bir türlü yapmadı. Şu an yıkılan evde kimse yok fakat 7 nüfuslu ailemle beraber oturduğum eve yapışık halde. Bu durum bizi tedirgin ediyor. Ölümle her an burun buruna yaşıyoruz. Aşırı kar yağışı sonrası bu hale geldi. Ailem bu saatten sonra tehlikededir. Artık başka yere geçeceğiz ya da bir akrabamızın yananı geçeceğiz" dedi. 

ÇETİN ALPSAR

HAKKARİ

Hakkari\'de Göçük
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement