Hakkari'de İki Askerin Şehit Olması - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de İki Askerin Şehit Olması

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çaya düşerek şehit olan uzman onbaşı Zafer Çan'ın (23) Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan baba evinde hüzün var. Şehidin Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi'nde oturan annesi Selime ve babası Ayhan Çan, haberi aldıktan sonra sinir krizi geçirdi.

01.07.2015 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çaya düşerek şehit olan uzman onbaşı Zafer Çan'ın (23) Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan baba evinde hüzün var.

Şehidin Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi'nde oturan annesi Selime ve babası Ayhan Çan, haberi aldıktan sonra sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri, şehidin ailesine müdahalede bulundu.

Bekar olan Çan'ın cenazesinin yapılacak işlemlerin ardından Tekirdağ'a getirileceği ve daha sonra Saray ilçesinin Sefaalan köyüne defnedileceği bildirildi.

Şemdinli'ye bağlı Derecik beldesi Yeşilova köyü civarında, Yeşilova Hudut Sınır Tabur Komutanlığına bağlı birliklerin rutin faaliyeti sırasında yüzünü yıkamak için Hacıbey Çayı'na inen asker dengesini kaybederek çaya düşmüş, onu kurtarmak için suya giren arkadaşı da akıntıya kapılarak şehit olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'de İki Askerin Şehit Olması - Son Dakika


Advertisement