Hakkari'de İş Yeri Açılışı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de İş Yeri Açılışı

Hakkari\'de İş Yeri Açılışı

Hakkari’de 7 kişiyi istihdam eden yeni bir iş yeri hizmete açıldı.

06.12.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 7 kişiyi istihdam eden yeni bir iş yeri hizmete açıldı.

Hakkari'de son günlerde istihdam amaçlı yeni iş yerlerini açılması, işsizleri sevindirdi. Bulvar Caddesi üzerinde hizmete açılan ve 7 kişinin istihdam edildiği 'Cafedeyin Cafe' adlı iş yerinin açılışını Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin ve Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş birlikte yaptılar.

Burada konuşan Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Hakkari'nin değerli insanlarıyla iş yeri açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Keskin, "Hakkari'de huzur ve sükunet hakim oldukça böylesi iş yerleri açılmaya devam edecek. Bugün bu kafede güzel bir istihdam kapısı açıldı. Önemli olan kentimizin güzel günlere kavuşmasıdır. Halk ve millet olarak eğer üzerimize düşeni yaparsak, böyle güzel iş yerleri açılmaya devam edilecektir" şeklinde konuştu.

HATSO Başkanı Servet Taş ise, bugün iki arkadaşın ortaklaşa kurdukları iş yerinin açılışını yapmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, "Hakkari'de açılan her işletme, kentimizin ekonomisine ve istihdamına katkı vermektedir. Bu iş yerinde 7 kişi istihdam ediliyor. İnşallah üniversite kampüsümüzün açılmasıyla birlikte bütün iş yerlerimiz canlanacaktır. Bu vesileyle ben Ayhan ve Nurettin arkadaşlara başarılar diliyorum. Yeni iş yeri hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

İş yeri sahipleri ise, Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, açılışa yoğun ilgi gösteren davetlilere teşekkür ettiler. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de İş Yeri Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement