Hakkari'de Kesk ve Disk, Gaziantep Saldırısını Kınadı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Kesk ve Disk, Gaziantep Saldırısını Kınadı

Hakkari\'de Kesk ve Disk, Gaziantep Saldırısını Kınadı

HAKKARİ'de KESK ve DİSK, Gaziantep'te kına gecesi meydana gelen, 54 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısını basın açıklaması yaparak kınadı.

23.08.2016 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ'de KESK ve DİSK, Gaziantep'te kına gecesi meydana gelen, 54 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısını basın açıklaması yaparak kınadı.

KESK binasında yapılan açıklamaya, KESK ve DİSK'li üyeler katıldı. Basın metnini okuyan KESK Hakkari Şubesi Dönem sözcüsü Ali Tuğan, İŞİD'in Gaziantep'te alçakça bir saldırı yaptığını söyledi. Saldırıda onlarca insanın hayatını kaybetiğini ve yaralandığını belirten Tuğan, "İnsanlıktan zerre kadar nasibini almamış, karanlık, istihbarat örgütlerinin kuklası vahşilerce gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyoruz. Hepimizin başı sağolsun. Hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını yürekten paylaşıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. IŞİD denilen vahşet örgütü, tam da bir arada yaşama irademize ve ortak geleceğimize yönelmektedir. IŞİD'in, devletin resmi kurumları ile ne kadar içe içe geçtiği, devletin istihbarat örgütlerinin nasıl bir kollama içinde olduğu, 100 barış karanfilimizi yitirdiğimiz Ankara katliamı iddianamesinde de açık delilleri ile ortadadır. Pek çok saldırı planından devletin istihbarat ve güvenlik güçlerinin önceden haberdar oldukları artık herkesin bildiği gerçeklerdir. AKP'nin konuya ilişkin meclis araştırma önergelerinin tümüne ret oyu vermesi ise birçok şeyi daha anlaşılır kılmaktadır" dedi.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Kesk ve Disk, Gaziantep Saldırısını Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement