Hakkari'de Ramazan Bayramı kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Ramazan Bayramı kutlamaları

Hakkari\'de Ramazan Bayramı kutlamaları

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, evinde düzenlediği bayramlaşma proğramında il protokolü ile vatandaşların bayramını kutladı.

28.07.2014 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, evinde düzenlediği bayramlaşma proğramında il protokolü ile vatandaşların bayramını kutladı.

Davetlileri kapıda karşılayan Canbolat, bayramlaşmaya gelen çocuklara da oyuncak dağıttı.

Vatandaşların tek tek bayramını kutlayan Canpolat, bayramların değer ve inançlarımız açısından önemli olduğunu söyledi.

Ramazan ayının insanların birbirini tanıdığı, birbirini gözettiği, birbiri ile yardımlaştığı, nefsini birçok tehlikeden uzaklaştırdığı ve terbiye ettiği bir ay olduğunu ifade eden Canpolat, şöyle konuştu:

"Gönül arzu ediyor ki, ramazan ayı içinde yaşadığımız müessif olay inşallah bundan sonra Hakkari ilimizde yaşanmaz. İnsanlarımız barış, kardeşlik içerisinde bundan sonra daha güzel daha mutlu devam ederler. Bunu tesis etme noktasında herkesin büyük gayret içerisinde olması gerekir. Ben bu dönem hassasiyet gösteren insanlar gördüm. Bu olayın hassasiyetini Hakkari'deki bütün vatandaşlarımızdan devam etmesini istiyorum. Bizler hassas olursak sevgimizi, muhabbetimizi ve kardeşliğimizi koruma noktasında hiç kimsenin gücü bunu yıkmaya yetmez. Ama aramıza ihtilaf girerse rahmet bozulur. Kardeşliğimiz ve sevgimiz arasına kesinlikle ihtilaf girmemeli, fitne girmemeli sevgimiz her şeyden üstün olmalıdır."

Proğrama, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, İl Emniyet Müdürü Resül Holoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Servet Taş, AK Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Hakkari Valisi Yakup Canbolat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Ramazan Bayramı kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement