Hakkari'de Tekerlekli Paten Yarışması - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Tekerlekli Paten Yarışması

Hakkari\'de Tekerlekli Paten Yarışması

Hakkari'de tekerlekli paten yarışmasıGENÇLİK Hizmetleri ve Spor Hakkari İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında tekerlekli paten yarışması düzenlendi.

15.10.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de tekerlekli paten yarışması

GENÇLİK Hizmetleri ve Spor Hakkari İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında tekerlekli paten yarışması düzenlendi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından Kıran Mahallesi'nde bulunan spor salonunda düzenlenen yarışmalara küçük kız-erkek ve yıldız kız ve erkeklerde toplam 4 kategoride farklı okullardan 51 sporcu katıldı. İkişerli gruplar halinde yarışan sporculardan küçük kızlarda Tuenna Gür, küçük erkeklerde Bedirhan Demir, Yıldız kızlarda Özlem Didim, yıldız erkeklerde ise Volkan Bor birinci oldu. Dereceye giren sporcuların ödüllerinin önümüzdeki Salı günü düzenlenecek törenle verileceği belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünde görevli spor uzmanı Hekim Demirci, Amatör spor haftası etkinlikleri kapsamında bu tür etkinlikler düzenlediklerini bunların arasında paten yarışması da olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Tekerlekli Paten Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement