Hakkari'de Tipide Kaybolan 2 Kardeşi Afad Ekibi Buldu - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Tipide Kaybolan 2 Kardeşi Afad Ekibi Buldu

Hakkari\'de Tipide Kaybolan 2 Kardeşi Afad Ekibi Buldu

HAKKARİ'de kaybolan koyunlarını aramak için araziye çıkan 2 kardeş, kar ve tipiye yakalandı.

05.12.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAKKARİ'de kaybolan koyunlarını aramak için araziye çıkan 2 kardeş, kar ve tipiye yakalandı. Bir süre kendilerinden haber alınamayan Karagöz kardeşler, 10 saatlik çalışmayla sığındıkları boş bir evde bulundu.

Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıktaki 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası'nda koyunları kaybolan Orhan ve Sinan Karagöz kardeşler araziye çıkıp koyunlarını aramaya başladı. Bu sırada aniden bastıran kar ve tipiye yakalanan iki kardeş, yollarını kaybedince Konak Köyü'ne sığınmak zorunda kaldı. Karagöz kardeşlerden uzun süre haber alamayan yakınları ise AFAD ve İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerine haber verdi.

10 SAAT SONRA BULUNDULAR

Orhan ve Sinan Karagöz kardeşlerin gittiği yönde araştırma yapan AFAD ekipleri İl Özel İdaresi ekipleri tarafından açılan yoldan ilerleyerek yaylaya yakın bir bölgede bulunan Konak Köyü'ne ulaştı. Burada ekipler boş bir evde yaktıkları ateşle ısınmaya çalışan Karagöz kardeşleri bulup Hakkari'ye getirdi. Büyük zorluk yaşadıklarını anlatan kardeşler, donmaktan son anda kurtulduklarını söyledi. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Tipide Kaybolan 2 Kardeşi Afad Ekibi Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement