Hakkari'de, Uzman Çavuş Cadde Ortasında Vuruldu - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de, Uzman Çavuş Cadde Ortasında Vuruldu

Hakkari\'de, Uzman Çavuş Cadde Ortasında Vuruldu

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yolda yürüyen bir uzman çavuş, caddede çıkan arbede sırasında tabancayla yaralandı.

19.07.2014 18:29  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde uzman çavuş, caddede çıkan kavga sırasında tabancayla yaralandı. Kimliği açıklanmayan uzman çavuş Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayın yerinde toplanan grup ile güvenlik güçleri arasında olay çıktı, ilçe merkezinde esnaf kepenk kapattı.



TARTIŞMA BİR ANDA SİLAHLI ARBEDEYE DÖNÜŞTÜ

Olay, bugün saat 15.00'de Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. Sivil giyimli olduğu belirtilen bir uzman çavuş caddede yürürken, kendisine tepki gösteren kişilerle tartıştı. Görgü tanıklarının anlattığına göre tartışma bir anda arbedeye dönüştü ve silahla vurulan uzman çavuş, yaralı haliyle oradan uzaklaşmaya çalışırken 50 metre ilerde yere düştü.

ÇEVREDE BULUNAN GRUP UZMAN ÇAVUŞA YARDIM ETTİ

Çevrede bulunan bir grup, uzman çavuşu düştüğü yerden kaldırıp, yakındaki emniyet aracına kadar götürüp polislere teslim etti. Uzman çavuş, buradan çağrılan ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

OLAY ÇIKINCA ESNAF KEPENK KAPATTI

Uzman çavuşun yaralandığı olay yerine sevk edilen polisler burada çalışma yaparken, çevrede toplananlar tepki gösterdi. Caddede toplananların sayısı artınca gerginlik tırmandı ve polisler grubun dağılmasını istedi. Grup buna uymayınca, polis gaz bombası ve plastik mermi kullandı.

Kalabalık dağıtılırken, esnaf da olay nedeniyle işyerlerini kapattı.

VALİ: SİLAHINI DA ALMAK İSTEMİŞLER

Vali Yakup Canbolat olayla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçe merkezinde bir arbede yaşanmış. Bu arbede sırasında da uzman çavuş arkadaşımız yaralanmış. Yaralı uzman çavuş tedavi altında. Arbede sırasında uzman çavuşun silahını da almaya çalışmışlar. Bu sırada da yaralanmış. Güvenlik güçleri, olayın nedenini araştırıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de, Uzman Çavuş Cadde Ortasında Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Tarafsız: Arkadaşlar, yorum yaparken önyargılı ve potansiyel bakmayın. Sanmayınki her kürt pkklıdır. Pkklı türklerde var. ör. Hdp li ertuğrul kürkçü. Sağ duyuylu olalım. Başka TÜRKİYE YOK... 55 22 Yanıtla BİRGARİP VATANDAŞ: PAPAPAYI ZİYARETE GİDİP ELİNİ ÖPEN DİYARBAKIRLI BİR GRUBA HANGİ KÜRT BİZİM KIBLEMİZ KABE DİR DİYE KARŞI ÇIKTI. TERÖR BİTMEZ. BİTME ŞARTI GÜNEY DOĞUYU VERİRSENİZ BİTER. O ZAMANDA BATIDAKİ KÜRTLER O BÖLGEYE GÖÇ ETMEK ZORUNDA KALIR. ERTUĞRUL KÜRKÇÜ HİÇBİR ZAMAN BEN TÜRKÜM DEMEMİŞTİR. 0 0
  • vatan: nasipsiz hainler 57 13 Yanıtla
  • Tarafsız: Arkadaşlar, yorum yaparken önyargılı ve potansiyel bakmayın. Sanmayınki her kürt pkklıdır. Pkklı türklerde var. ör. Hdp li ertuğrul kürkçü. Sağ duyuylu olalım. Başka TÜRKİYE YOK... 22 23 Yanıtla
  • PKK AMERİKAN AJANI ÇETEDİR: PKK'NIN SONU GELMELİ ARTIK DUALAR MÜCAHİTLERLE 16 19 Yanıtla
  • çarşı forza beşiktaş: biz adam olmayız diyen kürt arkadaş, her millette hırsızı pisliği var türk de kürt de mükemmel değildir. Dikkat edersen biri adamı yaralıyor çevreden diğerleri ise hastaneye yetiştirmeye çalışıyor. Bir ırk hiçbir zaman komple kötü veya iyi olamaz. . . İnsanlığın kimde olduğu belli olmaz. . . 30 2 Yanıtla
  • beyzade36: hayinler 23 7 Yanıtla
  • ali: BU KADAR DA OLMAZ Kİ DEVLETİN MEMURU SOKOK ORTASINDA VURULUYOR KİMSENİN BİRŞEY SÖYLEDİĞİ YOK BU NASIL BİR ANLAYIŞ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL BU VATANIN EVLADI, VATANI İÇİN GÖREV YAPSIN. SONRADA VATANDAŞ OLDUKLARINI SÖYLEYEN VURSUN O KURŞUN O MEMURA DEĞİL DEVLETE SIKILMIŞTIR. 18 2 Yanıtla Serdar: Memur olmasa demeki bisey olmuyormu demekki 0 0
  • eser: arkadaşlar sakin olun olay bir kaç kişiyle ceryeyan etmiştir araya giren sagduyulu yurttaşlar olayı yatıştırmıştır abartmayın 5 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.


Advertisement