Hakkari'de Yabancı Öğrencilerin Kayak Keyfi - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Yabancı Öğrencilerin Kayak Keyfi

Hakkari\'de Yabancı Öğrencilerin Kayak Keyfi

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde yürütülen "Sağlıklı Ye, Sağlıklı Yaşa" Projesi kapsamında ilçeye gelen Romanya ve Moldovalı öğrenciler, 2 bin 800 rakımlı kayak merkezinde kayak yapmanın tadını çıkardı.

27.01.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde yürütülen "Sağlıklı Ye, Sağlıklı Yaşa" Projesi kapsamında ilçeye gelen Romanya ve Moldovalı öğrenciler, 2 bin 800 rakımlı kayak merkezinde kayak yapmanın tadını çıkardı.

Yaklaşık bir hafta önce Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde yürütülen proje kapsamında ilçeye gelen Romanya ve Moldovalı 8 öğrenci, Hakkari kent merkezini de ziyaret etti.

Tercüman Beyar Akgöl ile 2 bin 800 rakımlı Merga Bütan Yaylası'ndaki kayak merkezine çıkan öğrenciler, hayatlarında ilk kez yüksek rakımda kayak yaptı.

Doğa harikası olan kenti herkesin görmesi gerektiğini belirten Nicoleta Gramada, "Buralar basında yer aldığı gibi değil. Her tarafı gezdik, mükemmel bir coğrafyaya sahip. Burada böyle güzel bir tesisin olduğunu bilmiyorduk. Yüksek rakımda kaymanın tadını çıkarıyoruz. Bu güzellikleri Romanya ve Moldova gittiğimiz zaman tek tek anlatacağız" dedi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Yabancı Öğrencilerin Kayak Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement