Hakkari'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Yaz Spor Okulları Açıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizatörlüğünde yaz spor okulları açıldı.

30.06.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizatörlüğünde yaz spor okulları açıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce çocuk, genç ve engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı bulmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla 81 il merkezi ve ilçelerinde her yıl uygulanan yaz spor okulları, bu yıl Hakkari'de 12 branşta açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen yaz spor okulları, Arena Spor Tesislerinde düzenlenen törenle açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yaptığı açıklamada, ülke genelinde yaz spor okulları açılışının aynı gün ve saate yapıldığını söyledi.

Güldal, "İl müdürlüğümüzce her yıl uygulanan yaz spor okulları bu yıl da il merkezinde atletizm, basketbol, badminton, güreş, okçuluk, tekerlekli paten, satranç, tenis, masa tenisi, hentbol ve voleybol branşlarında açıldı. Bunun yanında Çukurca ilçemizde ilk defa tenis ve basketbol branşlarında kurs verilecek. Bu yıl il genelinde en az 600 çocuk ve gencimize yaz spor okullarında antrenörlerimiz hizmet verecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Yaz Spor Okulları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement