Hakkari'de Yılın İyileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Hakkari'de Yılın İyileri Ödüllendirildi

Hakkari\'de Yılın İyileri Ödüllendirildi

Hakkari Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, yılın sanayicisi, girişimcisi ve projeleri ile dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini verdi.

18.07.2014 23:32  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, çalışma alanında faaliyet gösteren yılın sanayicisi, girişimcisi ve projeleri ile dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödüllerini verdi.

Hakkari Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, kentte faaliyet gösteren başarılı işletmeci ve girişimciler için ödül töreni düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2. Kristal Lale BST Ödülleri' törenine Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Hakkari Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Servet Taş, Hakkari Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Abdurrahman Er, Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı İrfan Sarı, Hakkari Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Hakkari İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Biçer, bazı kamu kurumlarının müdürleri ile dereceye girenler katıldı.

Tören öncesi bir açıklama yapan Hakkari Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Çermik, Hakkari'de güzel şeyler yaşandığına dikkat çekerek, herkesin yaşadığı şehre rutinin dışında bir şeyler katması gerektiğini söyledi. Çermik, Hakkari'nin coğrafi konumu ve sahip olduğu zengin yeraltı ve yerüstü kaynakları ile turizm potansiyeli ve yüksek orandaki genç nüfusu ile zenginleşebilecek bir il olduğuna dikkat çekerek, kurum olarak örnek ve güzel çalışmaları taktir etmek ve ödüllendirmek gerektiğini belirtti.

Çermik'in konuşmasının ardından değişik dallarda ödüle layık olan sanayici, işletmeci ve girişimcilere ödülleri verildi.

Yılın sanayicisi olan Özkan Hazır Beton'un sahibi Özcan Özkan'ın ödülünü Hakkari Valisi Yakup Canbolat verirken, diğer kişilerin ödülleri ise protokol üyeleri tarafından verildi.

Tasavvuf müziği dinletisinin ardından bir konuşma yapan Özkan Hazır Beton'un sahibi genç işadamı Özcan Özkan, kendisini bu ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ederek, "Yatırım imkanlarının kısıtlı olduğu Hakkari'de sanayi dalında başarılı olmak güzel bir şeydir. 1993 yılından bu yana Hakkari'ye en iyi hizmeti verme çabası içerisindeyiz. Bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür ederiz. Başta Hakkari Valisi ve diğer kamu kurumlarının da programa katılması bizi ayrıca sevindirmiştir. Herkese teşekkür ederim" diye konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari'de Yılın İyileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement