Hakkari'de Ziraat Türkiye Kupası Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Ziraat Türkiye Kupası Heyecanı

Hakkari\'de Ziraat Türkiye Kupası Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında 14 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligine çıkan Hakkarispor, evinde konuk ettiği Tatvan Gençler Birliğispor'u 3-1 mağlup ederek tur atlamanın sevincini yaşadı.

29.08.2016 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turu maçında 14 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Ligine çıkan Hakkarispor, evinde konuk ettiği Tatvan Gençler Birliğispor'u 3-1 mağlup ederek tur atlamanın sevincini yaşadı.

Aşağı Merzan Şehir Stadyumunda oynanan maçta Hakkarispor, 35. dakikada Sinan Timur ile öne geçerken, Tatvan Gençler Birliği 55. dakikada Ömer Nazilli'nin gölü ile beraberliği yakaladı. Berabere biten maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda, 100'üncü ve 115'inci dakikalarda Sinan Timur'un atığı gollerle Hakkarispor sahadan 3-1 galip ayrıldı. Maçı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da izledi. Vatardaşlar 14 yıl aradan sonra BAL liginde tekrar mücadele eden Hakkarispor'u yalnız bırakmayarak tezühüratlarda bulunurken, maçı izlemeye gelen Vali Toprak için de 'En büyük vali bizim vali' tezahüratları yapıldı.

İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ

Maç sonrası açıklama yapan Vali Toprak, Hakkari'nin bu yıl Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi. Takımı ilk kez izleme fırsatı bulduğunu belirten Toprak, "Umduğumuzun çok üstünde performans sergilediler. Çok başarılı bir maç çıkardılar. Maçın kalitesi de çok yüksekti. Güzel ve teknik değeri yüksek goller attık. Hakkarili vatandaşlarımız da canı gönülden takımlarını desteklediler. Bundan sonrada böyle centilmence desteklerini bekliyoruz. Gerçekten çok centilmenlerdi. Ne bizim nede karşı tarafın futbolcularına rencide edici bir kelime dahi kullanmadılar. En ufak bir küfür duymadık. Hakkari vatandaşlarımıza, taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Takımı böyle görmek beni gerçekten duygulandırdı. Bizlerde Hakkari'nin ileri gelenleri, devlet kurumları olarak elimizden geldiği kadar destek olup, daha güzel yerlere getirmeye ve Hakkari'mize renk katmaya gayret göstereceğiz" dedi.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Ziraat Türkiye Kupası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement