Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'deki Terör Saldırısı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit yakınlarının İzmir Adnan Menderes Havalimanına gelişinden görüntüler Şehidin İzmir'de 20 gün önce evlendiği eşi Ayşe Ardıç'tan görüntüler Havalimanının içinde şehit yakınlarının bekleyişinden görüntüler Şehidin babası Mürsel Ardıç'ın açıklaması Hakkari'deki terör saldırısı Şehit Ardıç'ın İzmir'de yaşayan ailesi hava yoluyla cenazenin defnedileceği Bitlis'e hareket etti Şehit Ardıç'ın acılı babası Mürsel Ardıç: "Vatan sağolsun, sizler sağolun, evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen kısa bir süre önce, bir ay önce evlilik yapması ama böyle şahadet mertebesine ulaşması beni gururlandırıyor" Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın İzmir'de yaşayan yakınları, şehidin toprağa verileceği Bitlis'in Ahlat ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

11.06.2016 06:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit yakınlarının İzmir Adnan Menderes Havalimanına gelişinden görüntüler

Şehidin İzmir'de 20 gün önce evlendiği eşi Ayşe Ardıç'tan görüntüler

Havalimanının içinde şehit yakınlarının bekleyişinden görüntüler

Şehidin babası Mürsel Ardıç'ın açıklaması Hakkari'deki terör saldırısı

Şehit Ardıç'ın İzmir'de yaşayan ailesi hava yoluyla cenazenin defnedileceği Bitlis'e hareket etti

Şehit Ardıç'ın acılı babası Mürsel Ardıç: "Vatan sağolsun, sizler sağolun, evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen kısa bir süre önce, bir ay önce evlilik yapması ama böyle şahadet mertebesine ulaşması beni gururlandırıyor"

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri üs bölgesine terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mesut Ardıç'ın İzmir'de yaşayan yakınları, şehidin toprağa verileceği Bitlis'in Ahlat ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

Buca ilçesindeki evlerinde acı haberi alan Şehit Uzman Çavuş Ardıç'ın annesi Sevim, babası Mürsel Ardıç ile İzmir'de 20 gün önce evlendiği eşi Ayşe Ardıç ve diğer yakınları Adnan Menderes Havalimanına geldi.

"Evlatlarımızı bugünler için yetiştirdik"

Burada gazetecilere açıklama yapan şehidin babası Mürsel Ardıç, "Vatan sağolsun, sizler sağolun" dedi.

Ardıç, şöyle konuştu:

"Evlatlarımızı bugünler için yetiştirmiştik. Beni üzen kısa bir süre önce, bir ay önce evlilik yapması ama böyle şahadet mertebesine ulaşması beni gururlandırıyor. Hayalleri olmayan insan olur mu? İzmir'de düğün yapmıştık, baba olarak üzerimize düşenleri yaptık. Allah ülkemize bir sükunet nasip etsin, bir iyilik versin. Bundan ötesi olmaz, her gün kan, her gün kan bunun bir yere gideceği yok, bir sonuca varacağı yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin üzerine düşen de bir çok görev vardır. Bunları yaparsak inşaallah ülkemiz bir sonuca varacaktır."

Ardıç, şehit oğlunun cenazesini bugün ikindi namazı sonrası Bitlis'in Ahlat ilçesindeki Abdurrahman Gazi şehitliğine defnetmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Şehit yakınları daha sonra Adnan Menderes Havalimanı VIP salonundan tarifeli uçakla Cenazenin defnedileceği Bitlis'e hareket etti.

Şehit Uzman Çavuş'un Bolu'daki Komando Tugayından geçici görevle Hakkari'ye gittiği öğrenildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarınca Tekeli Tabur Komutanlığı'na dün düzenlenen saldırıda 2 asker şehit düşmüş, 4 asker yaralanmıştı.

Hakkari\'deki Terör Saldırısı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hakkari'deki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • malatya: böyle bir baba dünyada varmıdır.oğlu ölmüş seviniyor vah memleket vah.oğlum öleceyine vatan evim barkım gitsin derim.geçi ne yapsın yağcılık yapmasa ağaları kodese atar vay benim garibim vay 0 0 Yanıtla

Advertisement