Hakkari'den 500 Kişi, Öcalan'ın Doğum Günü İçin Halfeti'ye Gitti - Son Dakika
Güncel

Hakkari'den 500 Kişi, Öcalan'ın Doğum Günü İçin Halfeti'ye Gitti

Hakkari\'den 500 Kişi, Öcalan\'ın Doğum Günü İçin Halfeti\'ye Gitti

Hakkari 'den 7 otobüs, 5 minibüs ve özel araçlarla yaklaşık 500 kişi, Abdullah Öcalan'ın yarın düzenlenecek 66'ncı doğum günü etkinliklerine katılmak için Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

02.04.2015 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari 'den 7 otobüs, 5 minibüs ve özel araçlarla yaklaşık 500 kişi, Abdullah Öcalan'ın yarın düzenlenecek 66'ncı doğum günü etkinliklerine katılmak için Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

Hakkari Belediye Başkan Vekili DBP'li Nurullah Çiftçi, DBP Hakkari İl Başkanı Musa Çiftçi, Yardımcısı Emine Berivan Akboğa, Hakkari Kent Meclisi sözcüsü Perihan Kahraman'ın da bulunduğu yaklaşık 200 kişi ile ilçelerden yaklaşık 300 kişi, 7 otobüs, 5 minibüs ve özel araçlarla  Abdullah Öcalan'ın yarın düzenlenecek 66'ıncı doğum günü etkinliklerine katılmak için Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

DBP Hakkari İl Eşbaşkanı Emine Berivan Akboğa, Öcalan'ın doğum günü nedeniyle Şanlıurfa'ya gideceklerini söyledi. Akboğa, "Doğum günü için Hakkari'den de yolculuğumuz başlamıştır. Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'dan 7 otobüs, 5 minibüsle gidiyoruz. Bazı yurttaşlarımız da kendi özel araçlarıyla geliyor.Bu nedenle bir çağrı vardı. Tüm Kürt halkının Nevruza olan çağrı boyutunda 4 Nisan önderliğin doğum günü için yine böyle bir çağrı yapılmıştı ve bu boyutuyla Hakkari ilçeleriyle birlikte kitlesel bir katılım yapıyoruz" diye konuştu. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'den 500 Kişi, Öcalan'ın Doğum Günü İçin Halfeti'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement