Hakkari Halkoyunları Ekibi Türkiye Finaline Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Hakkari Halkoyunları Ekibi Türkiye Finaline Hazırlanıyor

Hakkari Halkoyunları Ekibi Türkiye Finaline Hazırlanıyor

İstanbul’da düzenlenecek olan Türkiye Halkoyunları Finali’ne katılmaya hak kazanan Hakkari Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi halk oyunları ekibi hazırlıklarını sürdürüyor.

20.06.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenecek olan Türkiye Halkoyunları Finali'ne katılmaya hak kazanan Hakkari Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi halk oyunları ekibi hazırlıklarını sürdürüyor.

Halkoyunları Federasyonu'nca İstanbul Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde 23-27 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Halkoyunları Türkiye Finali'ne; Hakkari Lisesi ve Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden oluşan yıldız ve gençler kategorisinden iki ekip katılacak. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan lise yetkilileri, halkoyunları final yarışmasına yıldızlar ve gençler kategorisinde iki ekibin katılacağını ifade ettiler. Yetkililer; "Zor şartlar ve kıt imkanlara rağmen iddialı bir şekilde final yarışmalarına hazırlanıyoruz. Bu yarışmaya katılmaları için büyük katkıda bulunan Anadolu Ateşi Grubu ve değerli hocamız Mustafa Erdoğan'a, Hakkari Valiliği ve Hakkarili işadamı İsmet Ölmez'e teşekkür ediyoruz. Türkiye finalinde Hakkari kültürünü en iyi şekilde sergileyeceğimiz" şeklinde konuştular. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Halkoyunları Ekibi Türkiye Finaline Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement