Hakkari Hdp'li Milletvekillerinden Köylere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Hdp'li Milletvekillerinden Köylere Teşekkür Ziyareti

Hakkari Hdp\'li Milletvekillerinden Köylere Teşekkür Ziyareti

Hdp Hakkari milletvekilleri, 7 Haziran seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı köylülere teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

12.07.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Hakkari milletvekilleri, 7 Haziran seçimlerinde elde ettikleri başarıdan dolayı köylülere teşekkür ziyaretinde bulunuyor.

HDP Hakkari Milletvekilleri Selma Irmak, Abdullah Zeydan, Nihat Akdoğan, Hakkari Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, DBP ve HDP'li yöneticiler Hakkari'nin Pınarca, Geçitli köyleri ile Durankaya Beldesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Köylülerle iftarlarını açan milletvekilleri sık sık seçim bölgelerine gelerek vatandaşlarla görüşeceklerini söyledi. HDP ve halkın çözümden yana olduğunu belirten HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, Ak Parti ve MHP'nin HDP'yi yok sayma tavrının büyük öfkeye neden olduğuna dikkat çekti.

UZATTIĞIMIZ BARIŞ ELİ HAVADA KALMADI

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan 7 Haziran seçimlerinde uzattıkları barış elinin Türkiye'nin hiçbir yerinde havada kalmadığını belirterek, seçmenin siyasilere yüzlerini barışa çevirmeleri gerektiğini hatırlattığını söyledi. HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ise, Türkiye'nin farklı renklerinin HDP'yi tercih ettiğine dikkat çekerek,"AKP Kürtlerin iradesini dışlayan bir politika izledi. Kürtlerin acılarıyla oynayıp hakaret ettiler. Hakkari ve çevresindeki bir çok ile cenazeler gelirken Sayın Cumhurbaşkanı 'Kobani düştü düşecek' diye söylemler geliştirdi. Halkımızda ülkemizin Suriye'ye dönüşmemesi için tepkisini seçim sandığında göstererek bir uyarı verdi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Hdp'li Milletvekillerinden Köylere Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement