Hakkari Kamer Hakkari'de Çocuk Şenliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Kamer Hakkari'de Çocuk Şenliği Yaptı

Hakkari Kamer Hakkari\'de Çocuk Şenliği Yaptı

Hakkari'de KAMER Vakfı tarafından, çocuk şenliği düzenledi.

22.05.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de KAMER Vakfı tarafından, çocuk şenliği düzenledi. Şenliğe katılan çocuklar ve aileleri, yabancı müzik eşliğinde önce dans etti, sonra Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

KAMER Vakfı'nın koordinatörlüğünü yaptığı "Dünyayı kadınlar ve çocuklar değiştirecek" projesi kapsamında Kıran Mahallesi'ndeki Atatürk ilk ve Ortaokulu bahçesinde çocuk şenliği düzenlendi. Şenlik kapsamında çocuklar ve aileleri kumaş, yüz boyama ve ebru yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte çocuklar ve alileleri yabancı müzik eşliğinde önce dans etti, sonra da Kürtçe şarkılarla halay çekerek gönüllerince eğeledi.

KAMER Vakfı Diyarbakır sorumlusu ve projenin koordinatörü Kamuran Yılmaz, projenin önemli olduğunu ve herkesin sahip çıkması gerektiğin söyledi. Yılmaz, "Kamer vakfı olarak çocuk şenliği yapıyoruz. Diyarbakır, Batman, Bitlis, Muş ve son olarak da Hakkari'de bu şenliğimizi düzenledik. Bu projede çocuklarla farkındalık çalışması yapıldıktan sonra şu anda da eğlence düzenliyoruz. Şenlik kapsamıda kurduğumuz atölyelerde çocuklar kumaş, yüz boyaması ve ebru yapıyorlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Kamer Hakkari'de Çocuk Şenliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement