Hakkari Medeni Sancar Caddesi Geçit Vermiyor - Son Dakika
Yerel

Hakkari Medeni Sancar Caddesi Geçit Vermiyor

Hakkari Medeni Sancar Caddesi Geçit Vermiyor

Hakkari’de 7 ayrı yolun kesiştiği ve geniş bir alanı kapsayan cadde geçit vermiyor.

24.04.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de 7 ayrı yolun kesiştiği ve geniş bir alanı kapsayan cadde geçit vermiyor.

Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi Menedin Sanca Caddesi üzerinde bulunan ve Hakkari- Van karayolu başta olmak üzere birçok mahallenin ulaşımını sağlayan cadde ortasındaki göbekte hiçbir işaretin olmaması görenleri hayrete düşürüyor. Büyük bir alanı kapsayan caddenin orta göbeğine gelen sürücüler ve yayalar, burada büyük zorluklarla karşı karşıya geliyorlar. Değişik yıllarda birçok maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği Medeni Sancar Caddesinde bir önlemin alınmaması halinde ciddi trafik kazalarının meydana gelebileceği belirtildi.

Medeni Sancar Caddesindeki tehlikeyi gösteren Dağgöl Mahallesi Muhtarı İvdi Taşkın, söz konusu caddede içinde yer alan geniş alanın trafik için büyük bir tehlike oluşturduğunu ifade ederek, Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkililerine seslendi. Taşkın, "Bu cadde üzerinde büyük bir yol göbeği var ve burada hiçbir işaret yok. 7 ayrı yol ayırımı olduğu için ne araçlar nede yayalar hangi yöne gideceklerini bilmiyor. Alan geniş olduğu için bazen de maddi hasarlı trafik kazaları meydana geliyor. Hakkari-Van karayolu başta olmak üzere şehrin neredeyse tümü bu yolu kullanıyor. Yol ise Hakkari Yolları 114. Şube Şefliği ağında bulunmaktadır. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğünden isteğimiz acilen bu caddeyi programa alınarak önlem almasıdır. Önlemlerin alınmaması halinde burada meydana gelebilecek kazalardan bundan sonra karayolları sorumlu olacaktır" dedi.

Hakkari Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri ise, söz konusu caddenin tehlikeli olduğunu doğrulayarak bu caddede biran önce önlem alınması için gerekli çalışmaları başladıklarını belirttiler. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Medeni Sancar Caddesi Geçit Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement