Hakkari Valiliği, Kaçakçılık Operasyonu ile İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valiliği, Kaçakçılık Operasyonu ile İlgili Açıklama Yaptı

Hakkari Valiliği, Kaçakçılık Operasyonu ile İlgili Açıklama Yaptı

Hakkari Valiliği, kaçakçılık operasyonu ile ilgili açıklama yaptı HAKKARİ Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından dün ve önceki gün Yüksekova ilçesindeki Yukarıtülören ve Şemdinli ilçesine bağlı Tuğlu bölgesinde insansız hava aracı ve helikopter destekli yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı.

21.05.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valiliği, kaçakçılık operasyonu ile ilgili açıklama yaptı

HAKKARİ Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından dün ve önceki gün Yüksekova ilçesindeki Yukarıtülören ve Şemdinli ilçesine bağlı Tuğlu bölgesinde insansız hava aracı ve helikopter destekli yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada operasyon sırasında hiç bir vatandaşın zarar görmediği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Hakkari İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizin ilimizde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi, suç ve suç unsurlarının elde edilerek, şüphelilerin yakalanması amacıyla yapmış oldukları çalışmalarda;19.05.2015 günü Şemdinli İlçesi Yeşilöz Mahallesinde bir araçta yapılan aramada toplamda 43 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. 20.05.2015 günü Yüksekova Yukarıtülören ve Şemdinli Tuğlu bölgesinde kaçakçılara yönelik havadan yapılan müdahale sonucu 13 şahıs ile birlikte toplamda 174 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Şüpheliler alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştır. Müdahale esnasında bir kısmı Yüksekova'dan, çoğunluğu ise Uluyol Mahallesinden bir grup Savcılık kararı ile imha edilmekte olan kaçak sigaraları yağmalama girişiminde bulunmuştur. Yapılan faaliyet esnasında hiçbir vatandaşımız zarar görmemiştir " denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜM

---------------------

(HELİKOPTERDEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜ)

-Helikopterin havadan görnütüsü

-Havadan kaçakçılar ve katırları

-İmha edilen kaçak sigaralar

Haber-Kamera: Behçet DALMAZ/HAKKARİ, (DHA) -

=================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valiliği, Kaçakçılık Operasyonu ile İlgili Açıklama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement