Hakkari Valisi Canbolat'ın Eşi, Kadın Kursiyerleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi Canbolat'ın Eşi, Kadın Kursiyerleri Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Canbolat\'ın Eşi, Kadın Kursiyerleri Ziyaret Etti

Hakkari Valisi Yakup Canbolat'ın eşi Ayşegül Canbolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Eğitim Merkezini ziyaret etti.

10.04.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canbolat'ın eşi  Ayşegül Canbolat, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Vedat Ali Ertuş ve Aile Destek Eğitim Merkezi görevlileri tarafından karşılanan Ayşegül Canbolat, dezavantajlı yoksul kadınların toplumsal entegrasyonunun artırılması amacıyla Aile Destek Merkezi (ADEM) projesi kapsamında açılan dikiş, nakış, trikotaj ve el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerle bir araya geldi. Kurslarda yapılan el işi ürünleri yakından inceleyen Ayşegül Canbolat, kursiyerlerle sohbet etti.

Meslek öğrendikleri Aile Destek Eğitim Merkezi'nden memnun olduklarını ifade eden kursiyerler, kendilerine bu imkanı sunan Vali Yakup Canbolat'a teşekkür etti.

Ziyarette Ayşegül Canbolat'a Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı'nın eşi Ayşenur Taşçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın eşi  Hülya Kurtaran da eşlik etti. - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi Canbolat'ın Eşi, Kadın Kursiyerleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement