Hakkari Valisi, Üzümlü Sınır Kapısında İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi, Üzümlü Sınır Kapısında İnceleme Yaptı

Hakkari Valisi, Üzümlü Sınır Kapısında İnceleme Yaptı

Hakkari Valisi Yakup Canpolat, Çukurca ilçesinde yapım çalışmaları devam eden Üzümlü Sınır Kapısında incelemelerde bulundu.

02.01.2015 18:55  Güncelleme: 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi Yakup Canpolat, Çukurca İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Üzümlü Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Çukurca'ya 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve vatandaşların Irak'taki yakınlarının caneze, taziye ve düğünlerine katılmalarını sağlamak amacıyla sembolik olarak açılan Üzümlü Sınır Kapısı'ndaki çalışmalar sürüyor. Hakkari Valisi Canbolat beraberindeki Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, 2'nci Sınır Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Serdar Sevgili, Hakkari Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Çukurca Kaymakamı Ünal Koç'la birlikte sınırda incelemelerde bulundu.

Vali Canbolat, gümrük binaları ihaleye verilen sınır kapısı hakkında bilgi aldıktan sonra, sınırda Irak Zaho Gümrük Müdür yardımcısı Hamit Abdal Ali ile sınır kapısıyla ilgili görüşmeler yaptı. Vali Canpolat ve beraberindekiler yaptıkları incelemenin ardından sınırdan ayrıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Serdar KARA/ÇUKURCA (Hakkari), (DHA)-

===============

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi, Üzümlü Sınır Kapısında İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement