Hakkari ve Iğdır'daki Terör Saldırıları - Son Dakika
Yerel

Hakkari ve Iğdır'daki Terör Saldırıları

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarına ilişkin, "Milletimiz her zamankinden daha çok birbiriyle kenetlenerek, bu hain saldırıların üstesinden gelecektir" dedi.

08.09.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarına ilişkin, "Milletimiz her zamankinden daha çok birbiriyle kenetlenerek, bu hain saldırıların üstesinden gelecektir" dedi.

Pakdil, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari Dağlıca'da ve Iğdır Dilucu'nda şehit düşen asker ve polislerin ailelerine başsağlığı diledi.

Saldırılar karşısında milletin tek yürek olduğunu vurgulayan Pakdil, "Milletimiz her zamankinden daha çok birbiriyle kenetlenerek, bu hain saldırıların üstesinden gelecektir" ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçlerinin, yapılan saldırılara gereken cevabı en ağır şekilde vermekte olduğunu dile getiren Pakdil, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Dün hükümetimiz tarafından yapılan güvenlik zirvesinin ardından, bu gece Kuzey Irak'taki terör örgütü  kampları 53 savaş uçağımız tarafından vurulmuştur. Terör örgütleri büyük zayiat vermiştir.  Hükümetimiz her türlü tedbirleri almaktadır. Dış güçlerin maşası konumundaki terör örgütlerinin yaptıkları bu menfur saldırılar hiçbir zaman karşılıksız kalmayacak ve misli ile cevap verilecektir. Türk Milleti  bu taşeronları ve işbirlikçileri görüyor ve biliyor. Bölgesinde güçlenen Türkiye'yi zayıflatmak  isteyen,  bu işbirlikçiler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır."

Pakdil, Hakkari Dağlıca'da şehit düşen Andırın nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Harun Saltalı ve Iğdır'da polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan Göksunlu Başkomiser Mehmet Parlak ile tüm şehitlerin ailelerine baş sağlığı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hakkari ve Iğdır'daki Terör Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement