Hakkâri'yi Hiç Böyle Görmediniz! - Son Dakika
Advertorial

Hakkâri'yi Hiç Böyle Görmediniz!

Hakkâri\'yi Hiç Böyle Görmediniz!

İlk defa bir seyahat acentesi, Hakkâri ve çevre bölgesine kültür turu düzenledi. Müşteri memnuniyeti ve mutluluğunu esas aldıklarını ifade eden Tatil Stil Seyahat Acentesi İcra Kurulu Başkanı Sn. Nadir Uzun, amaçlarının bölgede saklı kalmış hazineleri ortaya çıkarmak ve bölge halkı ile tatilcileri buluşturmak olduğunu söyleyerek, Hakkâri'ye 2 gece 3 gün süren muhteşem bir kültür turu düzenlemeye karar verdiklerini açıkladı.

23.07.2015 14:44  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

fırsatlarını iyi değerlendiren tatilcilerin, kültür turlarını oldukça avantajlı ve uygun fiyatlarla satın aldıklarını belirten Nadir Uzun, bu yıl kültür turlarına olan artıştan da bir hayli memnun olduklarını ifade etti. Geçen her yıl turizme ve kültür turlarına artan bir talebin olduğunu ve bu nedenle ilerleyen yıllarda ülke iç turizminin hak ettiği yerlere geleceğini düşünüyor.

"Uçak ile Hızlı ve Güvenli Ulaşım"

Bu turda gidiş ve dönüş uçak ile hızlı ve tamamen güvenli bir seyahat hedeflenmiş. Türk Hava Yolları güvencesi veiş birliği ile otobüsten çok daha ekonomik bir ulaşım, Hakkâri turuna katılım gösterecek misafirleri bekliyor.

  1. Gün Hakkâri – Kale – Melik Esat Medresesi
    İstanbul Atatürk Havalimanından 09:05 hareketli THY - Hakkâri Yüksekova uçağı ile hareket edilerek; Kale, Meydan Medresesi, Kale Altı Mezarlığı, Melik Esat Medresesi ve Kümbet gibi saklı kalmış tarihi hazineler gezilecek ve yöre halkı ile buluşulacak.
  2. Gün Berçelan Yaylası – Konak Köyü ve Ağaç dibi Şelalesi
    Otelde yapılacak enfes bir kahvaltı sonrasında Hakkâri'nin en önemli yaylalarından biri olan Berçelan yaylası ve Konak köyü gezilerek, konak köyünde bulunan tarihi Koçanis Kilisesi (Mor Şalita) ziyaret edilecek. Bu harika kilise Hakkâri bölgesinde yaşayan Asurilerin (Doğu Kilisesi) Merkez Patrikliği olarak da bilinmektedir.
  3. "Tarih Burada Saklı"

Hakkâri merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunan Koçanis Kilisesi eskiden Asurilerin patrik merkezi konumundaymış. Bundan yaklaşık 100 sene önce Asuri halkının Hakkâri'den göç etmesinin ardından, burada Asurilere ait birçok kilise ve manastırın geride kaldığı bilinmekte.

  1. Gün Zap Vadisi – Yüksekova ve Üzümcü Köyü Ziyareti

Sabah otelde yapılan enfes bir kahvaltı sonrası, Zap vadisinde bulunan Üzümcü köyü ziyaret ediliyor. Üzümcü köyünün ziyaretinin ardından Hakkâri Selahaddin Eyyubi Havalimanına gidilerek Türk Hava Yollarına ait 12:10 seferli İstanbul hareketli uçağımız ile eve dönüş yolculuğu başlıyor. Sonrasında da bir başka kültür turumuzda tekrar beraber olmak üzere kısa süreliğine vedalaşacağız.

"Burada Fırsatları Kaçırmamak Çok Önemli"

, misafirlerin fırsat ve avantajları kaçırmaması adına elektronik posta adreslerini bırakarak e-bülten servisine kayıt olmalarını öneriyor. Bu fırsatları yakından takip edip iyi değerlendirdikleri takdirde; tatilcilerin oldukça indirimli fiyatlardan ve avantajlı tatil seçeneklerinden yararlanabileceklerini ifade ediyor. Peşin fiyatına 9 taksite varan vade farksız ödeme seçenekleri ve daha birçok fırsatın da kendilerini beklediğini söylemekte fayda var.

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement