Hakkarispor 15 Yıl Aradan Sonra Bal'da - Son Dakika
Spor

Hakkarispor 15 Yıl Aradan Sonra Bal'da

Hakkarispor 15 Yıl Aradan Sonra Bal\'da

Van’ın Başkale ilçesinde Yüksekova Belediyespor’u 1-0 yenen Hakkarispor 15 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Lig’e çıktı.

25.04.2016 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Başkale ilçesinde Yüksekova Belediyespor'u 1-0 yenen Hakkarispor 15 yıl aradan sonra Bölgesel Amatör Lig'e çıktı.

Hakkari'ye gelen sporcular Barış Caddesi üzerinde davul zurna ve büyük bir coşku ile karşılandı. Havai fişek ve meşale taşıyan sporseverler takımlarının ligi çıkma sevincini hep birlikte yaşadı.

2015-2016 Hakkari Amatör Ligi şampiyonu Hakkarispor BAL Play-off yükselme baraj maçında Van'ın Başkale ilçe stadında Yüksekova Belediyespor ile karşılaştı. Hakkarispor karşılaşmayı 1-0 kazanarak gelecek sezon Hakkari'yi BAL'da temsil etmeye hak kazandı.

Hakkarispor Kulüp Başkanı Necmi Güldal, 15 yıl aradan sonra Hakkarispor'u tekrar profesyonel lige taşıma başarısını gösterdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Güldal, "İlimiz yaklaşık 15 yıldır esnafı, halkı ve sporcusu ile profesyonel lig hasreti içinde idi. Yılların hasretini dindirdiğimiz için çok mutluyuz. Yıl boyu büyük emek sarf eden takımın teknik ekibinden futbolcusuna, malzemecisinden masörüne herkesi kutluyorum. Tüm Hakkari halkına hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm Hakkari halkının takımı desteklemesini bekliyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakkarispor 15 Yıl Aradan Sonra Bal'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement